Хто з зірок шоу-бізнесу вступив до лав територіальної оборони та ЗСУ

зірки підтримали ЗСУ
Співаки, гумористи, актори, режисери, спортсмени, хореографи разом із територіальною обороною та ЗСУ прямо зараз захищають українську землю.

Серед українських зірок уже багато хто приєднався до територіальної оборони та ЗСУ: хореограф і танцівник Дмитро Дікусар, лідер гурту «Бумбокс» Андрій Хливнюк, поет і музикант Микола Сєрга, блогер та ексХолостяк Микита Добринін, фронтмен «Океан Ельзи» Святослав Вакарчук, лідер гурту «Антитіла» Тарас Тополя, учасник «ТНМК» Олег Фагот Михайлюта, боксер Олександр Усик, гуморист Юрій Ткач, співак Сашко Положинський, ведучий Сергій Притула, режисер Ахтем Сеітаблаєв, актор Олексій Трітенко, співак Віктор Павлік, Фома з гурту «Мандри», Іван Леньо з гурту Kozak System, телеведучий Володимир Остапчук, ексХолостяк Дмитро Черкасов. Цей список постійно поповнюється.

Сьогодні стало відомо, що Тамерлан з дуету TamerlanAlena вже більше тижня знаходиться в найгарячіших точках Київської області — разом з армією відбиває військову колону окупантів і здійснює евакуацію населення. Окрім цього, артист організував гуманітарну допомогу у селі Білгородка та суспільно з мережею супермаркетів Novus запустив допомогу у Києві.

«Я зі своїми братами та сестрами на своїй землі, з рідною Україною. Перемога буде обов’язково за нами, адже за нами правда», — каже Тамерлан.

Тамерлан

Фагот про окупантів: «Це не нація, це варвари, котрі дорвались до сили, до зброї. Якщо щось відбувається не так, як вони собі планували, вони просто вважають за потрібне знищити все мирне населення, знищити міста, просто знищити все. Вони навіть стріляють по атомних станціях. Уявіть собі. Ким треба бути, щоб захотіти знищити світ? І коли ми переможемо, а ми сто відсотків переможемо, треба буде переосмислити все, що ми про них думали. Тому що насправді все набагато гірше, ніж ми собі уявляли».

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Oleg My (@fahot)

Фагот приєдгнався до ЗСУ

Пишаємося усіма нашими захисниками. Віримо в силу ЗСУ. Все буде Україна!

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Николай Серга (@thekolya)

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Андрій Хливнюк (@andriihorolski)

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Taras Topolia (@tarastopolia)

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Dmytro Dikusar (@dikusar_dmitriy)

 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 

Публикация от Віктор Павлік (@viktorpavlik)

Фото: соцмережі

Міла Куніс та Ештон Кутчер
Предыдущий материал

Міла Куніс: «Сьогодні я як ніколи пишаюся тим, що я українка»

Паша Ли
Следующий материал

В Ирпене под обстрелами русских оккупантов погиб актер и телеведущий Паша Ли

Новости партнеров