Учасники Нацвідбору на Євробачення Cloudless — про розпад гурту, депресію і причини конфліктів

Cloudless
Засновник і бас-гітарист гурту Cloudless — учасників відбору на Євробачення 2022 — Антон Панфілов поділився ексклюзивними подробицями розпаду та відродження колективу.

Попередня спроба потрапити на Євробачення для Cloudless закінчилась доволі драматично. «Ми не витримали того випробування», — розповів про стосунки всередині гурту музикант Антон Панфілов.

Навесні 2020-го Cloudless заявили про паузу в роботі колективу. Учасники гурту довгий час не розповідали про основні причини розпаду і нарешті вирішили «поставити на цьому крапку».

«Перед національним відбором ми були знайомі з новим вокалістом лише два місяці, але ми одразу відчули якусь іскру, між нами виникла справжня магія. Ми в перший ж день знайомства почали працювати над створенням музики», — поділився бас-гітарист гурту Cloudless Антон Панфілов.

Гурт брав участь у Національному відборі Євробачення 2020 з драйвовою піснею Drown Me Down«Ми були на 95% впевнені, що пройдемо у фінал», — кажуть музиканти.

Cloudless

Бас-гітарист зізнався, що в колективі іноді виникали розбіжності. Але інтерес суспільства до їхньої музики надихав творити далі.

«Творчість — справа дуже глибока. Це свого роду ядерний коктейль з особистих стосунків, амбіцій та багатьох інших складових», — каже музикант.

Читайте также

Сергій Притула розповів, чому відмовився коментувати Євробачення 2022

Сергій Притула розповів, чому відмовився коментувати Євробачення 2022

Тіна Кароль — членкиня журі Національного відбору на Євробачення 2022

Тіна Кароль — членкиня журі Національного відбору на Євробачення 2022

Паралельно з хвилею успіху хлопців почалася пандемія. Мінітур Україною, відповідно, як і всі концерти, було скасовано. Ось як це прокоментував засновник гурту:

«Ми були на висоті, в нас були круті показники у всьому. Але неочікуваний результат на Нацвідборі, пандемія, різні погляди на майбутнє зробили свою справу».

На питання щодо різних поглядів на майбутнє Антон Панфілов відповів так:

«Як виявилося, ми дуже різні. На той момент нам просто не вистачило часу це зрозуміти. Наш вокаліст — дуже емоційна людина. Ми з колишнім гітаристом Михайлом намагалися поступово вийти зі стану розчарування та депресії, а Юрій, в свою чергу, дуже тривожно переживав усі події, хотів всього багато і одразу».

Інформацію про розпад гурт деякий час навіть приховував: «Це було дивно навіть для нас. Всі надії було зруйновано».

Минулого року гурт Cloudless несподівано відновився в новому складі, але вокалістом залишився той самий учасник шоу «Х-фактор» та «Голос країни» Юрій Каналош.

«В нас відбулося перезавантаження. Ми подорослішали в емоційному плані і стали краще розуміти один одного», — коментує Антон Панфілов.

Рік «відродження» виявився достатньо насиченим для хлопців. Вони відіграли декілька концертів, брали участь в масштабних українських музичних фестивалях, почали активно випускати нові пісні, а вже в січні 2022 року вся країна дізналася, що гурт потрапив до фіналу Нацвідбору Євробачення 2022.

«Ми були приголомшені цією новиною. Можливо, це наш шанс», — каже соліст гурту Cloudless Юрій Каналош.

Щодо майбутніх музичних планів музиканти підтвердили, що після виступу на Євробаченні планують сольний концерт у березні, і, можливо, навіть здивують повноформатним музичним альбомом. Обіцяють, що буде надзвичайно цікаво.

За іншими новинами гурту можете слідкувати у соцмережах.

Cloudless

Фото: пресслужба

Танцы. Wоrld of dance
Предыдущий материал

Татьяна Денисова вернулась, Макс Чмерковский ушел на СТБ: стартует новое шоу «Танцы. Wоrld of dance»

Лия Меладзе
Следующий материал

Дочь Меладзе рассказала, как он отреагировал на ее участие в шоу «Голос країни-12»: «Он плакал»

Новости партнеров