Прагнула кохання і знайшла його: Alyosha зняла свого чоловіка у новому кліпі

Alyosha
Артистка презентувала відео за участю свого чоловіка Тараса Тополі.

За словами співачки й авторки пісні «Моє море», сенс треку підтверджує фундаментальну істину: очі — дзеркало душі. Співачка метафорично порівнює очі з морем, безмежна глибина якого сповнена потаємним: що не видно зовні — таїться всередині.

«Піснею “Моє море” я закликаю слухачів звернути увагу на те, що вирує в глибині нашої душі та думках. Є почуття і відчуття, якими хочеться ділитися. Вони настільки сильні та безмежні, що всьому світу буде вдосталь. Відчуття прекрасного та щастя зароджуються ще з дитинства і вони червоною стрічкою супроводжують нас у доросле життя. Коли ми по-справжньому закохуємося — ці відчуття відроджуються в нашому серці», — впевнена Alyosha.

На підтримку релізу, саундпродюсером якого став Максим Сиволап, артистка відзняла кліп, ідея якого належить продюсеру співачки Євгену Антипенко. До її візуалізації команда залучила режисера Ярослава Савчака, який співпрацював з Alyosha у створенні кліпа Lebedi. За задумом творчої групи, відео на трек «Моє море» — це історія зростання особистості: з маленької дівчинки до дорослої жінки, яка впродовж життя прагнула кохання і знайшла його.

Читайте также

«Спать некогда»: многодетная мама Alyosha покорила сеть семейной прогулкой

«Спать некогда»: многодетная мама Alyosha покорила сеть семейной прогулкой

Тарас Тополя і ALYOSHA: «Три дитини — це нелегко, але ми щасливі»

Тарас Тополя і ALYOSHA: «Три дитини — це нелегко, але ми щасливі»

Alyosha і Тарас Тополя

У кліпі взяв участь і чоловік співачки, фронтмен гурту «Антитіла» Тарас Тополя. Він зіграв самого себе — коханого чоловіка. «Олена запросила мене знятися в кліпі та відіграти частину її життя, доповнюючу її симфонію своєю мелодією», — лаконічно прокоментував Тарас.

Щоб відтворити ідею, для зйомок залучили юних танцівниць Анну та Ксенію Ващенко. Хореографами-постановниками стали Анастасія Ващенко та Тетяна Романют.

Фото: прес-служба

Олександр Педан
Предыдущий материал

Олександр Педан прокоментував небажання дочки йти у шоу-бізнес

Алексей Суханов
Следующий материал

Телеведущий Алексей Суханов получил украинский паспорт: «Теперь я смогу открыть счет в банке»

Новости партнеров