«Як же я люблю цю пісню»: MONATIK випустив кавер на «Старі фотографії» Кузьми Скрябіна

MONATIK
Пісня стала одним з саундтреків до фільму «Я, "Побєда" і Берлін» за повістю Кузьми Скрябіна.

Вперше в історії українського кіно відомі музиканти записали кавери-версії 16 пісень культового українського гурту «Скрябін». Треки можна буде почути в пригодницькому роуд-муві «Я, “Побєда” і Берлін», знятому кінокомпанією Star Media  за мотивами однойменної книги Андрія Кузьменка. Прем'єру на великих екранах заплановано на весну 2022 року.

«Старі фотографії» — беззаперечний хіт, який з легкістю процитують не лише фанати гурту «Скрябін». Тож не дивно, що кавер саме на цю пісню став початком масштабного музичного промо від творців фільму. До того ж саме «Старі фотографії» найбільше перегукуються з ідеєю та настроєм майбутнього кінохіта. Нове звучання їй подарував відомий артист, саунд-продюсер, перший поп-музикант, який зібрав НСК «Олімпійський», автор пісень, які люблять мільйони слухачів з усього світу — український артист, саунд-продюсер, хореограф і композитор MONATIK.

MONATIK: «Як же я люблю цю пісню! Ми відчували величезну відповідальність і хвилювання під час роботи над цим твором. Велика честь його виконувати. Дякуємо за довіру всім творцям фільму за книгою геніального Кузьми Скрябіна. Я з нетерпінням чекаю "Я "Побєда" і Берлін!"»

Читайте также

Какая красотка! Дочь Кузьмы Скрябина закончила университет и показала свои свежие фото

Какая красотка! Дочь Кузьмы Скрябина закончила университет и показала свои свежие фото

Фільм «Я, Побєда і Берлін»: вийшов перший трейлер стрічки за мотивами книги Кузьми Скрябіна

Фільм «Я, Побєда і Берлін»: вийшов перший трейлер стрічки за мотивами книги Кузьми Скрябіна

Режисер Ольга Ряшина та продюсери фільму об'єднали різні за стилем, подачею, поглядом треки в крутий мікс, який дозволить перейнятися атмосферою фільму та епохою 90-х, відчути весь спектр емоцій, прожити разом з героями карколомні пригоди. До співробітництва було залучено як найвідоміших музикантів, чиї хіти підкорили не лише всю Україну й потрапили в топ плейлистів за кордоном, так і маловідомих виконавців.

Обкладинка кавер-пісні

Обкладинка кавера «Старі фотографії»

звезда на праздник
Предыдущий материал

Новый год близко! Сколько стоит заказать звезду на праздник или корпоратив

Вера Брежнева
Следующий материал

Вера Брежнева высказалась о новом клипе «ВИА Гры»: «Просто секс-бомбы»

Новости партнеров