Фільм «Я, Побєда і Берлін»: вийшов перший трейлер стрічки за мотивами книги Кузьми Скрябіна

Я, “Побєда” і Берлін
Вийшов перший офіційний тизер-трейлер комедійного роуд-муві «Я, "Побєда" і Берлін», знятого за мотивами книги культового українського музиканта Кузьми Скрябіна.

Творці стрічки вирішили не лише занурити глядачів в атмосферу років, коли відбулося становлення улюбленця мільйонів українців, а й вкотре наголосити на актуальності та значущості творчості музиканта. Так, одним із сюрпризів, який має на меті об’єднати прихильників творчості Кузьми — використання у фільмі цілої низки каверів його найвідоміших треків від зіркових артистів, що є безпрецедентним явищем для вітчизняної кіноіндустрії.

Кузьма Скрябін

«Я, “Побєда” і Берлін» — історія звичайного хлопця, музиканта-початківця Кузьми. За три дні до запланованого концерту він вирушає зі своїм другом Бардом до Берліна на старій «Побєді». Кажуть, там є колекціонер, готовий обміняти жовту бестію на шестисотий «Мерс». Кузьма обіцяє своїй дівчині Барбарі повернутися додому на новій тачці, а хлопцям з гурту — встигнути на виступ. 

Уже з перших хвилин подорожі все, звісно, йде не за планом. Проте точно відомо одне: пригода допоможе героям знайти справжнє призначення. Глядачі побачать багато трендових атрибутів тих самих відривних 90-х — суцільний денім, різнокольорові бомбери, картаті сорочки, довгі плащі, стильові окуляри та червоні колготки.

Прем’єру комедійного роуд-муві попередньо заплановано на весну 2022 року. У фільмі знялися актори Іван Бліндар, Марія Стопник, Володимир Гева. Режисер — Ольга Ряшина.

Фірмовий гумор, яскрава атмосфера 90-х та шалені пригоди чекатимуть глядачів у кінотеатрах.

Читайте также

Какая красотка! Дочь Кузьмы Скрябина закончила университет и показала свои свежие фото

Какая красотка! Дочь Кузьмы Скрябина закончила университет и показала свои свежие фото

Президент присвоил Кузьме Скрябину звание Герой Украины

Президент присвоил Кузьме Скрябину звание Герой Украины

Фото: facebook.com/yapobedaiberlin

Ирина Ванникова
Предыдущий материал

Влад Яма и Руслана Писанка сделали своей коллеге Ирине Ванниковой оригинальный подарок

Лия Ли
Следующий материал

Экс-участница шоу «Холостяк» родила первенца и бросила жениха-абьюзера

Новости партнеров