Ти зірка, коли допомагаєш. Ексклюзивні кадри Viva! з Могилевською, Винником, KAZKA, Поляковою

Ти зірка, коли допомагаєш
13 українських зірок об'єдналися у наймасштабнішій всеукраїнській благодійній акції заради допомоги онкохворим дітям. Ексклюзивні кадри спеціально для читачів Viva!

Один зачинений від сторонніх супермаркет, 4 знімальні ночі, 13 українських селебріті і багато любові та доброти: ексклюзивні кадри спеціально для Viva! зі зйомок відеороликів для благодійної акції фонду «Таблеточки», Всеукраїнського благодійного фонду АТБ та компанії «АТБ-маркет».

«Ой, Божечки! Це ви? Я ваша фанатка! А можна зробити з вами селфі?» – такими словами зустрічає і підхоплює під руку невідомого чоловіка на касі супермаркету українська співачка Оля Полякова.

Артистка не може повірити своєму щастю і просить селфі із чоловіком, аби закарбувати у пам'яті цей доленосний момент. Чоловік ніяковіє, але хіба відмовиш Королеві ночі?

Як результат – обійми, світлини на згадку, покупки, а ще і добра справа! На касі чоловік придбав благодійний товар і таким чином допомагає онкохворим дітям. Це викликає захват та повагу у співачки, чим і пояснюється така її реакція.

У вечір зйомок благодійного ролика Оля Полякова поспішала на власний концерт. Втім, все одно знайшла час на допомогу дітям.

«Ти зірка, коли допомагаєш» – головний меседж благодійної акції «Мене це стосується! А тебе?», яку вже другий рік поспіль проводять фонд «Таблеточки», Всеукраїнський благодійний фонд АТБ за участі компанії «АТБ-Маркет». Ідея у тому, що не обов’язково потрібно бути зіркою чи відомою людиною, щоб допомагати. Бо робити добрі справи — це просто і звично, як зайти в магазин біля дому.

Купуючи спеціальні благодійні товари, можна зробити свій внесок у допомогу онкохворим дітям – підопічним фонду «Таблеточки». Коли ми робимо добро та допомагаємо іншим – ми стаємо справжніми зірками.

А скільки зірок ви бачите на цьому фото?

Зйомки благодійних роликів для акції тривали 4 дні.

Вся знімальна група – оператори, режисери, актори, зірки – всі працювали безкоштовно.

У якості знімального майданчику виступив один з супермаркетів АТБ, який для зйомок спеціально закрили від покупців на ніч.

Серед зірок, які долучилися до акції, була Ольга Сумська. Минулого року Ольга підтримувала акцію, розповідаючи про неї у своїх соцмережах. Цьогоріч – знялася у відеоролику.

Яка з'явилася в кадрі у витонченому блакитному пальті.

Не вперше благодійну акцію  «Мене це стосується! А тебе?» підтримує Михайло Хома, DZIDZIO. Він разом з Олею Поляковою був обличчям акції у 2020 році.

Співак своїм драйвом зарядив всіх навколо на майданчику навіть пізньої ночі.

Друг фонду «Таблеточки» Ектор Хіменес-Браво під час знімального процесу був максимально сконцентрованим і зібраним.

Ресторатор підтримує підопічних фонду ще з 2020 року, коли під час благодійної акції «День лимонаду» поділився з благодійниками незвичними рецептами лимонадів і закликав допомагати дітям.

Справжня діва! З оригінальною зачіскою увійшла в кадр співачка і «Холостячка» Злата Огнєвіч.

Злата вже давно разом із фондом «Таблеточки». Навіть дарувала свій день народження онкохворим дітям – влаштовувала збір коштів їм на допомогу.

Піснями піднімала настрій всій команді Наталя Могилевська.

В кадрі співачка просто сяяла, все робила швидко і професійно.

У якості актора масових сцен у одну зі знімальних ночей в кадрі був навіть виконавчий директор фонду «Таблеточки» В'ячеслав Биков.

За процес зйомки і результат у вигляді фантастичних відео після відповідали відеопродакшн повного циклу Contrabas video production.

Поза кадром за процесом слідкували друзі і партнери проекту – рекламна агенція Leo Burnett Ukraine.

Одразу після зйомки кожен дубль віддивлялися представники компанії АТБ.

А також самі зірки, менеджери зірок, режиссер і команда – всі вболівали за якісний фінальний результат.

Прибуття на знімальний майданчик Олега Винника з нетерпінням чекала вся жіноча половина знімального процесу.

Коли співак увійшов у кадр, почала відбуватися справжня магія.

Співачка Jerry Heil з фондом давно знайома. Підтримувала фонд і підопічних «Таблеточок» у різних проектах.

Як і всім зіркам, після зйомки команда фонду вручила співачці «Таблетуна» – іграшку-супергероя фонду.

На кілька годин раніше початку зйомки приїхав на локацію телеведучий та комік Володимир Остапчук.

У перервах між зйомками Володимир багато жартував і сміявся.

Співачка Анна Буткевич у свою знімальну зміну заходила в кадр останньою.

Та це не вплинуло на запальний настрій співачки і її віддачу у кадрі.

Актор Богдан Шелудяк одразу вкрав всі дівочі серця на знімальному майданчику.

Впізнаєте, хто роздивляється кадри з Богданом?

Співачка Олександра Заріцька із гурту KAZKA вразила всіх своїм яскравим образом для зйомок.

У довгому білому тренчі Олександра виглядала просто Kazkово.

На знімальному майданчику співачка Анна Трінчер уважно слухала всі рекомендації режисера.

Але емоції радості у співачки були не акторською грою, а щирим проявом від кількості теплоти та усмішок під час знімального процесу.

Минулого року завдяки небайдужим українцям вдалося зібрати понад 10 мільйонів гривень і допомогти дітям в 10 онкоцентрах України. На зібрані кошти закупили необхідні ліки, щоб діти не переривали життєво важливого лікування.

Цього року плани ще амбітніші – допомогти ще більшій кількості дітей, подарувати їм шанс на одужання і щасливе дитинство. Адже коли дитина хворіє на рак – це стосується кожного. Сьогодні кожен українець  може стати зіркою, зробивши добру справу і просто допомагаючи дітям. Бо «Мене це стосується! А тебе?»

Детальніше читайте про акцію тут.

За фото дякуємо: Костянтину Голінченко, Артему Гусаку, Катерині Ігнатовій, Миколі Корольову та Іллі Борщевському.

Інформаційна довідка:

Покупцям в магазинах мережі «АТБ» пропонують придбати благодійні товари: маленьку шоколадку, жувальні цукерки, желейні цукерки, вологі серветки, набір стікерів, шоколадні батончики, багаторазовий стакан для напоїв. Також є товари партнерів у залі, позначенні спеціальним цінником. Прибуток від продажу благодійних товарів за мінусом податків та 50 копійок від товарів партнерів піде на лікування онкохворих дітей – підопічних фонду «Таблеточки».

«Таблеточки» – благодійний фонд, який вже 10 років допомагає онкохворим дітям в Україні. Фонд працює в чотирьох напрямках: адресна допомога сім’ям, системна допомога дитячим онковідділенням, захист прав дітей і професійний розвиток медичного персоналу. Щомісяця під опікою фонду 500 сімей і 21 онковідділення по всій Україні. За час роботи фонду понад 5500 сімей отримали адресну допомогу.

Благодійна організація «Всеукраїнський благодійний фонд АТБ» заснована у 2017 році. Головною метою діяльності фонду є всебічна підтримка та допомога різноманітним верствам населення: воїнам АТО/ООС та їхнім родинам, вимушеним переселенцям, пенсіонерам, людям з інвалідністю, багатодітним сім'ям, дітям, які потребують термінового лікування.

За час роботи фонду було проведено декілька всеукраїнських благодійних програм: «Дерево життя», «Благодій», «Цукерка добра» тощо, спрямованих на цільову підтримку та допомогу дитячим лікувальним закладам України. В рамках реалізації цих програм обласним дитячим лікарням фонд передав сучасне медичне обладнання та необхідні витратні матеріали на суму понад 7 мільйонів гривень.

Компанія  «АТБ-маркет» керує найбільшою в Україні мережею продуктових магазинів «АТБ», котра на сьогодні налічує понад 1200 магазинів в усіх регіонах країни. Щодня через магазини мережі проходять понад 4 мільйонів покупців.

Позитив и его экс жена
Предыдущий материал

Бывшая жена Позитива назвала настоящую причину их развода

Антитіла
Следующий материал

Потужно: знаменита легкоатлетка Марина Бех-Романчук у новому кліпі гурту «Антитіла»

Новости партнеров