Річниця весілля: телеведуча Юлія Зорій — про сімейне життя з віцепрем’єр-міністром України

Юлія Зорій і Олексій Резніков
Інтерв’ю Юлії Зорій та Олексія Резнікова.

Минулого літа ведуча програми «Ранок у великому місті» на ICTV Юлія Зорій вийшла заміж за віцепрем’єр-міністра України — міністра з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Олексія Резнікова. Днями пара відсвяткувала першу річницю весілля.


– Юля, Олексій, розкажіть, як вас змінив перший рік подружнього життя?

Олексій: Важко сказати, що саме змінилося за цей рік. Точно додалося впевненості, що рішення, яке прийнято і формалізовано рік тому, було правильним, вдалим і стратегічно продуманим на довгі роки.

Юля: Так, ми сім’я – і це найголовніше. А якщо охарактеризувати цей рік на рівні емоційного фону, то я точно можу сказати, що він був дуже душевним, гармонійним і наповненим.

– Щось неочікуване відкрили одне в одному за цей час?

О.: Юля перевищила мої очікування в шлюбі. Спочатку у мене були певні хвилювання щодо того, як розвиватимуться наші стосунки після розпису, але згодом я зрозумів, як мені пощастило з Юлею. У нас не було і не проявилося з часом різниць у поглядах, цінностях і характерах. Ми дуже органічно зійшлися як пара. І я переконуюся в цьому щодня.

Ю.: Кажуть, що після весілля люди змінюються, відкриваються з іншого боку… Ми – ні. Я просто вкотре захоплююся якостями Олексія. Правда, щиро, не для красного слівця. Олексій – дуже гідний чоловік. Дуже чесний, дуже добрий, дуже тактовний, з прекрасним почуттям гумору. Що я можу сказати, мій чоловік – найкращий. Це правда.

Юлія Зорій і Олексій Резніков

– Хотіли б переняйти якісь риси характеру одне в одного?

О.: Я би із задоволенням перейняв у Юлі дар дуже щиро радіти різним хорошим подіям, речам, подарункам, квітам, новим враженням. Мене це захоплює і тому хочеться дивувати її знову, робити постійно сюрпризи, щоб почути сміх, побачити реакцію – це найбільша насолода для мене.

Ю.: А я б хотіла бути такою ж впевненою і оптимістичною, як Олексій. Він завжди вірить у краще. У той час, як я – трохи панікер. А він ні! Ще хотіла б стати більш стриманішою, як він. Але ми зате добре в цьому сенсі підходимо одне одному – там, де я панікую, Олексій мене гасить своїм спокоєм і впевненістю.

Юлія Зорій і Олексій Резніков

– А які цінності вас по-справжньому об’єднують як подружжя?

Ю.: Нас точно об'єднує кохання, тому що для нас це дуже усвідомлене почуття. Якщо раніше я завжди думала, що треба любити не за щось, а всупереч усьому, то з віком прийшла до розуміння, що абсолютно чітко знаю, чому я люблю Олексія. Ще нас об’єднує вміння  чути одне одного. Ми над цим працювали довго, і в результаті жодну ситуацію не доводимо до конфліктної точки. Також нас об'єднує повага одне до одного.

О.: А ще спільні плани на майбутнє, спільні спогади, враження, ідеї різних подорожей. Все що завгодно, аби разом!

Юлія Зорій і Олексій Резніков

Юлія Зорій і Олексій Резніков

Юлія Зорій

Юлія Зорій

Фото: прес-служба ICTV

Співають всі
Предыдущий материал

Khayat, Анна Добрыднева, Mila Nitich и еще 7 звезд станут судьями нового вокального шоу

Виктория Булитко
Следующий материал

Звезду «Дизель Шоу» Викторию Булитко застукали в постели с коллегой

Новости партнеров