Олеся Жураківська потрапила у страшну ДТП: «Зверху на мене летіла машина»

Олеся Жураківська
Зірка «Перших ластівок» дивом уникла смерті завдяки своїй швидкій реакції.

Зірка серіалу «Перші ластівки» (Новий канал) Олеся Жураківська не з чуток знає, що таке почуватися на волосину від смерті – у 2020 році вона мало не загинула у страшній аварії.

«Я їхала по дорозі. По зустрічній смузі рухалися дві автівки – одна йшла на розворот, а інша вирішила обійти її зліва. Та вдарилася об відбійник і злетіла в повітря – просто на мій автомобіль», – почала моторошну розповідь актриса в інтерв'ю на YouTube-каналі Dorortye.

Олеся Жураковская в автомобиле

Те, що відбувалося далі, більше схоже на кадри з голлівудського блокбастера. Але Олеся Жураківська не розгубилася й не дала по гальмах, а зробила маневр, який у результаті й врятував їй життя.

Читайте также

Ірина Федишин та її чоловік потрапили у ДТП

Ірина Федишин та її чоловік потрапили у ДТП

Звезда проекта «Танці з зірками» попал в страшное ДТП

Звезда проекта «Танці з зірками» попал в страшное ДТП

«У той момент було враження, що час зупинився, розтягнувся, і хтось підказав мені, що потрібно робити. Праворуч від мене їхала величезна фура, зверху летів автомобіль... Та я встигла якось зреагувати, притиснутися до вантажівки, але не вдаритися об неї, та газонути, – розповіла актриса. – Лише вранці зрозуміла, що перебувала на межі життя та смерті. До речі, будете сміятися, але це була п'ятниця, 13-те число».

На щастя, люди, які перебували в автомобілі, що злетів у повітря, залишилися живі. Водій трохи пошкодив ногу, а його дружина отримала забій грудної клітини. З огляду на серйозність аварії, вважай, відбулися легким переляком.

Фото: Instagram

Настя Каменских
Предыдущий материал

Не надо стесняться: Настя Каменских выпустила песню о страстной любви

Герман Ненов и Влад Дарвин
Следующий материал

«Как артиста я ее хочу»: режиссер Герман Ненов назвал одну из лучших украинских певиц

Новости партнеров