Чому Тіна Кароль? Секс-символ «Голосу країни-11» Nikita Lomakin пояснив свій вибір зіркового тренера

Nikita Lomakin
Другий епізод «сліпих прослуховувань» 11-го сезону «Голосу країни» на телеканалі «1+1» ознаменувався появою серед конкурсантів уже відомого співака.

Nikita Lomakin прийшов спробувати власні сили на вокальному шоу. Для проекту «Голос країни. Backstage» виконавець зізнався: він дуже подорослішав і зрозумів, що це прекрасний досвід.

«Я радий, що мені випало це випробування. Мені хотілося заспівати відомі треки там, де це цінується. Не маю ілюзій і знаю, що інші конкурсанти теж показують тут свої сильні сторони. Мені не хочеться щось доводити комусь», — сказав Nikita Lomakin.

Читайте также

Идеальная! Тина Кароль снялась полностью обнаженной

Идеальная! Тина Кароль снялась полностью обнаженной

От певицы к бизнесвумен: как Тина Кароль зарабатывает во время локдауна

От певицы к бизнесвумен: как Тина Кароль зарабатывает во время локдауна

Nikita Lomakin

На чуттєве та харизматичне виконання My Heart Will Go On розвернули свої крісла одразу дві діви української музичної сцени — Тіна Кароль і Dorofeeva. Надя навіть запропонувала заспівати оскароносну пісню з Нікітою дуетом. Проте, незважаючи на пережиті спільні емоції на сцені, виконавець вибрав за свою наставницю Тіну Кароль.

«З Тіною я вже працював. І це було настільки прекрасно, що мені хотілося б це повторити. Те, як вона працює над своїм вокалом, не робить ніхто. Для мене це важливий критерій», — пояснив артист.

Нікіту за лаштунками шоу «Голос країни-11» вже встигли назвати новим секс-символом. На це звання артист, звичайно, не ображається та не проти, аби його називали так і надалі.

Фото: прес-служба

Настя Каменских
Предыдущий материал

«У меня сейчас трудный период»: Настя Каменских попрощалась с отцом

Иванна Сахно, Мила Кунис
Следующий материал

Новые голливудские фильмы с украинками: Иванна Сахно, Мила Кунис, дочь Миллы Йовович и др.

Новости партнеров