Шоу «Маска» залишив перший учасник. Настя Каменських впізнала в ньому Потапа?

Настя Каменских
На телеканалі «Україна» стартувало грандіозне шоу-детектив «Маска» з ведучим Володимиром Остапчуком і шістнадцятьма знаменитостями, схованими під розкішними масками.

У прем’єрному епізоді на масштабній сцені проєкту виступили вісім загадкових учасників – яскраве Сонце, епатажний панк-рокер Сом, кокетлива Лисиця, романтичний Дракон, запальна Коза, спокуслива Троянда, зворушливе Жабеня та кіберпанк Буйвол. Глядачі та зіркові детективи вже запропонували безліч версій, які знаменитості могли заховатись у цих дивовижних образах, та найбільше дискусій виникло щодо маски Буйвола, який заявив, що він – п’ятий зірковий детектив шоу «Маска».

Тільки-но кіберпанк Буйвол вийшов на сцену проєкту, як Оля Полякова припустила, що під цією маскою може ховатись Позитив. Та NK | Настя Каменських одразу ж відкинула цю версію.

«Позитива я б одразу впізнала за ходою. Я його дуже довго знаю. Він ходить, як дівчинка», – зазначила поп-діва.

Читайте также

Позитив из группы «Время и Стекло» прокомментировал слухи о разводе с женой

Позитив из группы «Время и Стекло» прокомментировал слухи о разводе с женой

«Папина женщина»: Потап рассказал об отношениях своего сына с Настей Каменских

«Папина женщина»: Потап рассказал об отношениях своего сына с Настей Каменских

Дзидзьо и Настя Каменских в шоу Маска

Цей герой виявився неговірким, тож у відео перед виступом дуже коротко прокоментував певні речі. Так, стадіон у нього асоціюється з роботою, слово «ніч» – з піснею, а на зображення срібної кнопки Youtube Буйвол відповів «більше 5». А ще у відео з’явились постер фільму «Скажене весілля», число 20841 і пролунала пісня NK | Насті Каменських «Обіцяю» – це наштовхнуло зіркових детективів на думку, що в цьому образі міг замаскуватись Потап.

Шляхетний лицар сумного образу Буйвол вразив глядачів неймовірним виконанням хіта Христини Соловій «Тримай» у рок-версії. Виступ дуже зворушив Настю Каменських. DZIDZIO й Андрій Данилко переконані, що під цією маскою справді сховався Потап.

Утім, згідно з голосуванням у студії, Буйвол повинен продовжити участь у шоу, а до номінації потрапили запальна Коза і спокуслива Троянда. Глядачі мали вирішити, хто з цих учасників повинен залишити шоу та розкрити свою особу. Однак несподівано на сцені з’явився Буйвол, який заявив, що сьогодні маску зніме він.

«Я не просто учасник. Я – п’ятий зірковий детектив шоу «Маска». Просто мені потрібно було одягнути цей костюм, аби відчути, як це – бути в ньому. А зараз мені дуже важливо, чи впізнали мене ось там», – заявив Буйвол, натякаючи на Настю Каменських.

Читайте также

Попа действительно как у Ким: Настя Каменских снялась абсолютно голой

Попа действительно как у Ким: Настя Каменских снялась абсолютно голой

Потап — счастливчик! Настя Каменских похвасталась фигурой в сексуальном мини-платье

Потап — счастливчик! Настя Каменских похвасталась фигурой в сексуальном мини-платье

Таким чином, Коза і Троянда продовжують боротьбу за звання найсильнішого співака у масці, а розсекретити свою особу та ім’я п’ятого зіркового детектива гіпершоу «Маска» доведеться Буйволу. Чи справді під цією маскою захований Потап? Глядачі каналу «Україна» дізнаються вже наступної суботи, 23 січня, о 21:00 у другому випуску шоу «Маска».

Шоу Маска

Фото: прес-служба, Instagram

Эрика Герцег и Константин Меладзе
Предыдущий материал

Вера Брежнева прокомментировала неверность Константина Меладзе

ВВ
Следующий материал

Легендарні «Воплі Відоплясова» голяка стрибнули в ополонку

Новости партнеров