Гурт «Время и Стекло» анонсував вихід книги про свою 10-річну історію

Время и Стекло
Наприкінці жовтня 2020 року вийде instabook від гурту «Время и Стекло», перша і остання книга про десятирічну епоху легендарного поп-гурту України.

Вже зараз можна оформити передзамовлення instabook та стати власником книги з автографами Наді і Позитива.

Вперше особиста insta-сторінка артистів вийде у форматі книги: у своїх постах @nadyadorofeeva і @positiff діляться особистими спогадами про свій шлях до успіху і найяскравішими кадрами епохи «Время и Стекло»: починаючи з першої фотосесії і знакового хіта «Имя 505», першої нагороди «Група року» до масштабного VISLOVO і закінчуючи прощальним туром «Последний танец».

Також на сторінках з'являться спогади продюсерів Потапа і Ірини Горової, та членів команди MOZGI Entertainment.

Ви дізнаєтесь:

  • Як починалась історія легендарного поп-гурту України
  • Через що довелося пройти колективу на шляху до успіху
  • Про знакові моменти в кар’єрі та світові рекорди
  • Чому колектив вирішив піти на піку своєї слави

«Це наша історія, наші емоції і спогади — подарунок усім нашим шанувальникам за роки любові й підтримки», — ВиС.

Instabook «Время и Стекло» з'явиться у продажу напередодні останнього концерту, який відбудеться 30 жовтня у Києві в Палаці «Україна». Читачі, які бажають отримати це видання першими, можуть зробити попереднє замовлення за цим посиланням.

Книга створена спільно з продюсерським центром MOZGI Entertainment за інформаційної підтримки VIVA!  — першого журналу про відомих людей.

Авторами стали команда VIVA! — Іванна Слабошпицька та Тетяна Вітязь; Ірина Артемова (MOZGI Еntertainment).

  • «Время и Стекло» — музичні хітмейкери і трендсеттери сучасного українського шоу-бізнесу, які ставали кращим поп-гуртом п’ять років поспіль та першими ставили світові рекорди на YouTube. Переможці музичних премій M1 Music Awards, YUNA, TOP HIT Music Awards, перші українські артисти, хіт яких потрапив до всесвітньовідомої танцювальної гри «Just Dance», гурт, якій провів 4 мега-успішні світові тури.
  • BookChef — видавництво світових бестелерів Ювала Ноя Харарі, Мішель Обами, Камерон Діаз, Біла Клінтона, Іцхака Адізеса, Лю Цисіня та інших відомих письменників. Ми мріємо, щоб важливих книжок у вашому житті ставало більше, тому уважно обираємо не лише книжки, а й людей, які над ними працюють. Фантастику перекладають фани жанру, а книжки для підприємців редагують фахівці з бізнесу. Адже лише коли людина живе темою, ви отримуєте глибокий, емоційний і якісний текст. Ми робимо все це, щоб сфокусувати вашу увагу на головному — на відповідях, заради яких ви читаєте наші книги. BookChef — книжки, що формують особистість.
  • MOZGI Entertainment — продюсерський центр, заснований Олексієм Потапенко (Потапом) та Іриною Горовою 2010 року. Займається продюсуванням і менеджментом артистів, організацією і продажем концертів, комплексним PR-ом артистів і проєктів, поширюванням та просуванням контенту, музичним маркетингом.
  • «VIVA!» — видання Едіпресс Медіа, впродовж 16 років є лідером в Україні серед видань про відомих людей. Сьогодні «VIVA!» — це мультимедіа (інстаграм — 450 тис., фейсбук — 290 тис., сайт — 1 млн 600 тис. унікальних користувачів). «VIVA!» — це організатор і засновник номінації «VIVA! Найкрасивіші люди України», «Зірки в рекламі», «Фаворит VIVA!», public talk «В гостях у головного редактора Іванни Слабошпицької», премія «Вибір VIVA!», а також найяскравіших і резонансних вечірок в Україні: «VIVA! Бал» та «VIVA! Атмосферні зустрічі».

Ольга Фреймут
Предыдущий материал

После церкви — на курсы кройки и шитья: Ольга Фреймут вновь рассорилась с Екатериной Кухар

Ани Лорак
Следующий материал

«Украина достойна лучшей жизни»: Ани Лорак высказалась о президентстве Зеленского

Новости партнеров