«Неможливо забути пережитий жах»: LOBODA запустила проект психологічної підтримки для українців

Лобода
Співачка анонсувала запуск Help Center.

Сьогодні співачка у своїх соціальних мережах оголосила про запуск важливого проекту – LOBODA Help Centеr. Його основна мета – моральна підтримка людей під час війни та професійна допомога психологів.

«Щодня у соціальних мережах я отримую від вас велику кількість листів, ЛИСТИ БОЛЮ, ЛИСТИ ПЕРЕЖИВАНЬ, ЛИСТИ ІСТОРІЙ... ЗА ОСТАННІ ТРИ МІСЯЦІ ПОВНОМАСШТАБНОГО ВТОРГНЕННЯ РОСІЇ В УКРАЇНУ, ЖИТТЯ КОЖНОГО ЗМІНИЛОСЯ ДО НЕВПІЗНАННОСТІ. ОТРИМУЮЧИ ВАШІ ЛИСТИ, Я ЧИТАЮ ЇХ ЗАВЖДИ ЗІ СЛЬОЗАМИ НА ОЧАХ. Неможливо звикнути до нових реалій, неможливо забути пережитий жах, складно впоратися з новими умовами життя, з невпевненістю в завтрашньому дні, а часом і з розпачем. Я знаю ці почуття, бо сама переживаю їх. Я думала, як я можу ще більше допомогти кожному, допомогти не просто відповіддю на листи, не просто підтримати словом, а допомогти максимально більшій кількості людей. Спілкуватися та допомагати на широкому рівні, залучити професіоналів, з якими працюю сама», – звернулася до своїх шанувальників Світлана Лобода.

Читайте также

Психологиня Олена Адамова дала ТОП-5 порад від панічних атак

Психологиня Олена Адамова дала ТОП-5 порад від панічних атак

«Моя психіка не була стабільною»: Леся Нікітюк розповіла, чим займається під час війни

«Моя психіка не була стабільною»: Леся Нікітюк розповіла, чим займається під час війни

Співачка продовжує волонтерську діяльність, про яку відтепер можна буде дізнатися у спеціально створеному телеграм-каналі @Loboda_Help_Centеr.

Якщо вам або вашим рідним потрібна будь-яка професійна психологічна підтримка, ви можете підписатися на телеграм-бот центру @lo_help_bot і дотримуючись вказівок: бот проведе вас через систему первинного опитування, за результатами якого вас з'єднають з підібраним конкретно під вас спеціалістом-психологом для подальшого спілкування та призначення особистих онлайн-зустрічей і консультацій.

У проекті беруть участь психологи різних напрямків: дитячі та підліткові психологи, жіночі психологи та психологи, які працюють з чоловіками.

«Коли людина переживає біль втрати, страх за себе та близьких, страх за своє та їхнє життя, втрату місця проживання, втрату стабільності та цілей, коли руйнується звичний спосіб життя – у цей момент дуже важливо не закриватися у собі та не залишатися одному! Адже це призводить до депресії, погіршує здоров'я та призводить до додаткового стресу. Друзі не завжди знають, як допомогти впоратися в таких ситуаціях, а зараз вони можуть проживати подібні почуття. Тому важливо звернутися за допомогою до фахівця, який тебе почує і вислухає без осуду, допоможе впоратися з власними емоціями, страхами, переживаннями; допоможе знайти нові рішення, ресурс для життя та знайти внутрішню опору. Набагато легше знайти нові сенси та цілі життя зі спеціалістом», – коментує психолог та енерготерапевт Наталія Чаші, один із психологів-волонтерів LOBODA Help Centеr.

Читайте также

Безкоштовна онлайн-терапія: психологічна допомога для українців

Безкоштовна онлайн-терапія: психологічна допомога для українців

Психотерапевт про відео Оксани Марченко: «Вона стримує злість та агресію»

Психотерапевт про відео Оксани Марченко: «Вона стримує злість та агресію»

Григорій Решетник
Предыдущий материал

«Напросились?»: Григорій Решетник розповів, як спілкуватися з росіянами

Ектор Хіменес-Браво
Следующий материал

Паляниця з полуницею: готуємо за рецептом Ектора Хіменеса-Браво

Новости партнеров