ТОП-9 подарунків жінкам на Новий рік. Ідеї від Олександра Педана

Александр Педан
Ми дізналися у телеведучого Олександра Педана, що варто дарувати жінкам та дівчатам. І ось що він порадив.

З наближенням свят я постійно роздумую над тим, що подарувати дружині та дітям. Іноді вигадати щось цікаве буває дуже важко. І, якщо Лєрі та Маріку подарунки на Новий рік уже готові, то з Інною все трохи складніше. Зазвичай ми робимо одне одному замовлення. Я вважаю, що це нормальна практика — так людина точно отримає бажане й буде задоволена.

Проте іноді хочеться додати ще щось від себе та зробити приємний сюрприз. Головне — не обирати наосліп. Іноді достатньо просто ширше розкрити вуха та послухати, про що говорять ваші дівчата, чи не кидають замріяно фрази: «Так хочу ось те чи те». Якщо ж самі вже маєте ідею подарунку, то краще обережно дізнайтеся, чи потрібна, наприклад, дружині ця річ. Мені в цьому зазвичай допомагає донька.

А якщо у вас досі не виникло жодних ідей, то я підготував власний топ подарунків жінкам на свята.

Читайте также

Подарок для души: известно, что Меган Маркл подарила принцу Гарри на 36-летие

Подарок для души: известно, что Меган Маркл подарила принцу Гарри на 36-летие

Это любовь: Владимир Остапчук показал подарок, который подготовил жене к свадьбе

Это любовь: Владимир Остапчук показал подарок, который подготовил жене к свадьбе

Новорічні подарунки — що обрати, якщо немає ідей?

  • Косметика

Цей варіант підходить завжди. Проте подарунок принесе задоволення лише тоді, якщо ви правильно його оберете. Якщо не маєте жодного поняття про фірму, якою користуються дівчата, чи які кольори люблять, то не ризикуйте. Не варто купувати щось для галочки.

  • Парфуми

Парфуми мені обрати трохи легше, бо вже знаю смаки своєї дружини і доньки. Узимку зазвичай беру більш насичений та солодкий аромат.

Просто будьте уважними до своїх жінок. Спробуйте придивитися, які запахи вони зазвичай нюхають, нахвалюють у магазинах. Або ж спитайте в подруг.

  • Піжама

Завжди актуальний подарунок. Лєра дуже часто замовляє собі якусь новеньку.

Зараз узагалі величезний вибір піжам з новорічними принтами. Милий одяг для сну зможе зігрівати та дарувати святковий настрій усю зиму.

Піжама — це, радше, виняток. Зазвичай я не люблю дарувати одяг, бо з ним доволі важко вгадати. Проте, якщо ви гарно знаєте смаки своєї половинки, подруги чи доньки, то це теж чудовий варіант.

  • Білизна

Гарна білизна завжди піднімає жінкам настрій. Особливо такий подарунок буде актуальним, якщо у ваших стосунках ще не закінчився цукерково-букетний період.

  • Навчальні курси

Дуже часто жінки нам говорять, що хотіли б чогось навчитися, але то часу немає, то грошей на навчання шкода. Я, наприклад, знаю, що Інна мріє про скетчинг.

Тут теж просто потрібно уважно слухати та помічати такі фрази. І вперед.

  • Сертифікат в SPA

Узимку, коли холодно, дуже актуальні різні процедури для розслаблення. Відпочити, набратися сил перед святами можна в SPA.

Або ж дізнайтеся, до якого салону краси ходить дружина/дівчина/подруга/донька, та подаруйте сертифікат туди. А далі вона вже сама зможе обрати, якими процедурами хоче себе порадувати.

  • Набір для затишної зими

Усім нам зараз хочеться зігрітися. Тож ви можете зібрати для своєї половинки таку коробочку тепла. Покласти туди, наприклад, горнятко, чай або каву, шкарпетки та свічки.

Можете потім навіть організувати чайну церемонію та провести затишний вечір удвох.

  • Подорож

Спільна поїздка — завжди хороша ідея. Навіть не за кордон. Можна просто зняти собі затишний будиночок за містом та провести разом вікенд. Побути лише вдвох, відпочити від усіх справ.
Деякі люди навіть знімають номер у готелі в тому ж місті, де й живуть. Аби просто змінити обстановку. Я й сам про такий відпочинок з дружиною мрію!

  • Враження

У Києві зараз популярна тема — політ на вертольоті. Я дарував його на день весілля. Так само можна зробити це й на новорічні свята. Завжди класно подарувати людині якусь емоцію, яка їй надовго запам’ятається.

Обираючи подарунок своїй дівчині чи дружині, доньці чи подрузі, пам’ятайте — важливо прислухатися та бути уважним. Спробуйте фіксувати те, що вона говорить. Ви й не помітите, як у вас з’являться круті ідеї для подарунків. За 17 років шлюбу та 16 років батьківства – перевірено на собі!

Читайте также

Александр Педан никогда не дарит жене драгоценности: ведущий объяснил почему

Александр Педан никогда не дарит жене драгоценности: ведущий объяснил почему

Александр Педан объяснил, почему нельзя дарить детям подарки слишком часто

Александр Педан объяснил, почему нельзя дарить детям подарки слишком часто

Фото: прес-служба

Алексей Суханов
Предыдущий материал

11 лайфхаков в постели для женщин: советы от Алексея Суханова (18+)

Лучшие комедии
Следующий материал

Топ-10 лучших комедий последних лет

Новости партнеров