Відверто: Франциско Гомес розповів про нового коханого, дітей та усвідомлення своєї орієнтації

Франциско Гомес
Франциско Гомес відверто розповів про нове кохання та бажання мати дітей.

Головним героєм нового випуску «Зе Интервьюер» став британський хореограф Франциско Гомес. Під час розмови він відповів на найвідвертіші питання. Як він усвідомив свою сексуальність? Як батьки відреагували на камінг-аут Франсіско? Чи хоче він дітей? Публікуємо найцікавіші моменти з інтерв'ю.

  • ПРО БАТЬКІВ ТА ДИТИНСТВО

Ми жили дуже просто, бідно. Моя мама була нянею, вона приїхала до Лондона працювати нянею, через владу Колумбії. Вона хотіла бути танцівницею, зустріла мого батька завдяки своїй подрузі. Мій батько був бізнесменом, тримав бар, і вони не були ідеальною парою. Але з’явився я, випадково. Я думаю, моя мама була на 5му або 6му місяці вагітності, і тільки тоді дізналася про вагітність. Вона не знала, що вагітна мною, бо в неї довго був плаский живіт. Мій тато помер 12 років тому, я думаю. 12-11 років, так. Моя мама була одиначкою, бо тато був трохи алкоголіком – він міг зникнути на 2-3 дні, а потім прийти назад додому. Мама була нетиповою жінкою: вона була дуже сильною. Він був не найкращим батьком, тож ми з мамою одного дня втекли, і моя мама стала одиначкою. Вона залишила записку на дверях, ми прокрались з будинку і втекли. Потім я жив у дуже дешевому готелі десь два роки, поки держава не допомогла з житлом.

  • ПРО ДОРОСЛІШАННЯ ТА РОЗРИВ З МАМОЮ

У 19 в мене був перший світовий тур. Я поїхав, а коли повернувся, моя мама побачила, що я дуже змінився. Бо в цьому турі я змужнів, зрозумів, якою людиною я хочу бути, експериментував з модою, моя сексуальність ствердилася… Все змінилося, і моя мама побачила ці зміни. Вона спитала, чи я гей, і я відповів: «Не став мені запитань, які можуть образити твої почуття». Але це таки образило її, і вона відреклася від мене майже на десять років. Майже десять років в нас з нею не було жодних відносин.

  • ПРО КАМІНГ-АУТ БАТЬКОВІ

Я зізнався батькові, але не одразу, бо він ходив у ресторан, куди ходили багато іспанців. І хтось з них казав йому: «Як там твій син-гей?». Це дуже його розізлило, і він отримав серцевий напад через таку різку реакцію, бо він хотів їх бити. І це завжди була причина, чому я не хотів зізнаватися батькові – боявся, що він знову отримає напад. Але того разу я вирішив: скажу як є. І коли я розповів усе, все було геть інакше, ніж з мамою. Він ставив мені запитання: добре, що це значить, чи ти хочеш дітей? Я пояснив йому все, і він сказав мені: «Я не буду від цього любити тебе менше». А мій тато казав мені, що любить мене, може, 3-4 рази за все життя. Тож для мене це був великий момент. Згодом тато помер. Він мав операцію через два місяці після цих подій і не зміг відновитися. Шість місяців він повільно помирав. А я ріс без сім’ї моїх мами чи тата, тож ми з мамою лишилися удвох.

  • ПРО УСВІДОМЛЕННЯ СВОЄЇ СЕКСУАЛЬНОСТІ

На свій 18й день народження я отримав у подарунок поїздку до Лос-Анджелеса від своєї дівчини. До того часу ми вже розлучилися, але вона все одно подарувала мені квиток. І коли я приїхав туди, де ніхто не знав мене і моєї історії, я міг просто бути собою і експериментувати. І я робив це справді вперше. Це було страшно, але це закінчилося підтвердженням того, ким я насправді хотів бути. В мене був секс з жінками після цього, хоч я і не думаю, що я бісексуал. Для мене секс – це зв’язок. Наприклад, я точно знаю, що чоловіки можуть мати секс з чоловіками, але через те, що суспільство засуджує їх, вони цього не роблять. А секс з іншим чоловіком не робить тебе геєм. Ми можемо бути сексуально флюїдними. Я можу мати секс із жінкою, задовольнити її, якщо ми приваблюємо одне одного, і в нас є зв’язок. Це не робить мене бісексуальним. Я хочу стосунки лише з чоловіками, але я можу мати секс із жінками.

  • ЧИ ВІЛЬНЕ СЕРЦЕ ФРАНСІСКО ЗАРАЗ?

Я б не називав це «коханням». Я не знаю! Я не знаю! Просто він мені подобається, і це наче взаємно, але це складно, бо він не може дати мені те, що я хочу, через його вік, і це не його провина, але він і не хоче того, чого потребую я! Він не може дати те, що мені потрібно, тож я в ситуації, коли я щасливий, але не задоволений. І це реально скрутне становище. Тим паче, коли за стільки років такого зі мною ще не траплялося. Я був дуже обережний, дуже розбірливий. І тут цей чувак з якоїсь причини чіпляє мене.

  • ПРО ТЕ, ЯК ЦЕ – БУТИ ПРЕДСТАВНИКОМ ЛГБТ ТВОРЧОЇ ПРОФЕСІЇ

Це дуже важко! Це навіть ще набагато важче, бо ти завжди маєш щось доводити. Навіть якщо ти артист, або стиліст, або хтось іще, інколи люди сприймають це як хворобу. Особливо, коли я зростав, це не можна було робити так відкрито! Тоді не було, наприклад, активістів або якихось можливостей. Коли я був професійним танцівником, я завжди мав не тільки доводити, що я хороший танцівник, а ще й те, що я достатньо чоловік, аби танцювати за спиною в артистки! Ось чому маскулінність токсична: чоловік може бути фемінним, і це ще не означає, що він гей. Ти повинен мати обидві сторони, розумієш?

  • ПРО ДІТЕЙ

Я дуже люблю дітей! Що б бог мені не дав, але я хочу двох. Запліднення? Так, я хочу цей варіант. Я хочу, аби це була моя дитина. Тож мій чоловік і я використовуватимемо однакові яйцеклітини однієї жінки, і матимемо дітей окремо. Тож вони будуть братами і сестрами. І зазвичай є агенції, де ти обираєш жінку, у вас співбесіди, і таке інше. Я думаю, це вірний спосіб. Якщо тільки в мене не буде прекрасної подруги, яка не хотітиме мати дітей і дасть нам дві яйцеклітини. Це теж було б чудово. В мене була одна подруга, я думав, що вона лесбійка, а виявилось, що ні. Але було б ідеально мати її яйцеклітини. Побачимо! Коли така ситуація складеться, ми побачимо, як нам, як родині, буде зручно зробити.

Фото: прес-служба 

Katya Chilly
Предыдущий материал

Katya Chilly про сина Святозара, йогу та харчування: «Ми не їмо хімію та продукти смерті»

Мелания Трамп
Следующий материал

Вау, как в сказке! Как Мелания Трамп украсила Белый дом к Рождеству?

Новости партнеров