Холодильник LG з технологією DoorCooling+ GW-B509PSAX: світові стандарти на вашій кухні

Холодильник LG
Втомилися від пошуків ідеального способу збереження свіжості продуктів? Компанія LG пропонує інноваційні рішення, які допоможуть зберегти продукти у вашому холодильнику в найкращому стані – такими, якими їх створили природа та люди.

Це завдання здатна виконати нова модель холодильника LG GW-B509PSAX із технологією DoorCooling+, яка поєднує в собі не лише вишуканий стильний дизайн – прихований дисплей Metal Touch на передній панелі, покриття преміального типу з нержавіючої сталі, стильну “ручку-кишеню”, а й низку сучасних технологій, покликаних істотно полегшити ваш побут.

Зокрема це інноваційна технологія Door Cooling+ – додаткове обдування дверей холодильника та полиць холодильного відділу. Відтепер не мають значення ні місцезнаходження продуктів, ні частота відчинення й зачинення дверей: відхилення від заданої користувачем температури становитиме 0.5°С, а швидкість охолодження продуктів зросте до 32% завдяки поєднанню з технологією Лінійного інверторного компресора, який має 10-річну гарантію, витрачає до 32% менше енергії, ніж звичайний компресор, і до 25% менше шумний в роботі.  

Увесь модельний ряд холодильників працює за принципом Total Nofrost – іній в холодильній та морозильній камерах не утворюється, внаслідок чого холодильник не потребує розморожування. Зручність у використанні та економія коштів та часу покупця – основні переваги цієї моделі холодильників, адже вона оснащена:

  • Технологією NatureFresh — це комбінація 3 інноваційних технологій, що допомагає продуктам довше залишатися свіжими, тим самим зберігаючи їхні корисні властивості.
  • Системою Multi Aіr Flow – фірмова розробка компанії, яка за допомогою повітряних воздуховодів розподіляє потоки холодного повітря і рівномірний обдув продуктів на кожній полиці.
  • Fresh Converter – відділ для зберігання різних типів продуктів із можливістю індивідуального регулювання температури залежно від типу продуктів (М’ясо -2℃, Риба 0℃, Овочі 3℃).
  • Fresh Balancer – відділення для зберігання овочів та фруктів з кришкою Moist Balance Crisper у вигляді сот для підтримки оптимального рівня вологості і регулювання повітряного зазору.

Також до переваг GW-B509PSAX належить здатність зберігати продукти свіжими до 19 год після відключення від електромережі. А завдяки інноваційній технології холодильників LG SmartThinQ (Wi-Fi) ви зможете контролювати холодильник на відстані –  налаштовувати температуру всередині холодильного та морозильного відділів і навіть увімкнути режим швидкого заморожування -24℃ та, у разі несправностей, самостійно виявити причини їх виникнення.

Об’єм моделі GW-B509PSAX збільшений більш ніж на 48 л (загальний об’єм – 384 л), вона обладнана місткими холодильною та морозильною камерами (об’єм холодильного відділу – 277 л, морозильного – 107 л).

GW-B509PSAX відповідає світовим стандартам, адже має нульовий зазор, завдяки чому, при відчиненні дверей на 90˚, ящики зручно та легко висуваються. Цей холодильник ідеально стане частиною інтер'єру вбудованої кухні.

Дизайн і наповнення холодильного відділення ретельно продумані. Холодильник оснащений:

  • складаною полицею в 2 етапи – для об’ємних продуктів і каструль та можливістю встановлення полиці паралельно до стінки холодильника;
  • полицею для вина, де можна розмістити до 5 пляшок і зберігати, дотримуючись правильної температури;
  • комфортним LED-освітленням, яке вважається  більш енергоефективним і працює  набагато довше, ніж звичайне  освітлення.

Отже, переваги цієї моделі такі:

  1. Умови для зберігання продуктів забезпечує система Total No frost, Door Cooling+, та Лінійний інверторний компресор;
  2. Довготривалу свіжість продуктів забезпечують Fresh Balancer і Fresh Converter;
  3. Зручність у використанні – вбудований WiFi-модуль (Smart TninQ);
  4. Комфортне використання, продумані деталі;
  5. Полиця для вина, складана полиця, нульовий зазор, WiFi-модуль.

Холодильник GW-B509PSAX з технологією DoorCooling+ – оптимальний вибір для людей, які цінують свій дім, свій час і прагнуть перетворити свою кухню на комфортний, зручний і природний простір.  

 

 

Galaxy Note10
Предыдущий материал

Новый. Всемогущий. Galaxy Note10 / Note10+ в Украине

Мармарис
Следующий материал

Мармарис: драйв днем и ночью

Новости партнеров