FP model agency – агентство, що створює зірок

FP model agency
FP model agency - материнське модельне агенство, яке працює з дівчатами і хлопцями 13-25 років.

Чим займається агентство?

Побудовою та розвитком модельної кар'єри. Відбирає нові перспективні обличчя і допомагає моделям, їх батькам в початковій підготовці, доводячи їх до професійного рівня. FP models готують початківців моделей до майбутньої роботи: навчають основним навичкам моделінга, створюють портфоліо, допомагають з оформленням міжнародних документів, вирішують з ким їм працювати на внутрішньому ринку, куди і коли летіти на міжнародний контракт.

Мета FP models - визначення перспективи конкретної моделі та побудова її кар'єри!

 

FP model agency

FP model agency

FP model agency

Моделі агенства знімаються для українських дизайнерів, ходять на UFW, працюють з украінськими та законрдонними фотографами. Мета - постійне підвищення якості роботи моделей і масштабування компанії. Ми орієнтовані на професійне навчання моделей та їх працевлаштування в країнах СНГ, Азії і Європи, а саме: Китай, Гонконг, Корея, Тайвань, Японія, Сінгапур, В'єтнам, Індія, Таїланд, Індонезія, Туреччина, Дубай, Ліван, Франція, Іспанія, Італія, Німеччина, Мексика, Ізраїль. Моделі агенства знімалися для друкованих і онлайн видань Bazaar, Elle, Vogue, Hute Punch, Pump, Latest, SO-EN, Mover, Cocktail, видань медіахолдинга «Burda». Неодноразово виходили на показах в рамках тижня мод Сеул, Шанхай, Пекин, Токио, Стамбул. Працювали з брендами Reebok, джинси LTB, L'Oreal, L’ncome, Pandora, Bioderma cosmetics, Vera Wang, Oleg Cassini, Mario Carusso, Brocard та інші. Зйомки для кліпів Віри Брежневої, Время и Стекло, реклами ЦУМ, Comfy, CTC, Eliominal gel і т.д. Працюють з українскими дизайнерами, такими як: Ксения Шнайдер,Idol,Frolov, Pozdniakova, ORTTU, Надя Дзяк, Ирина Джус, Богдан Касс, N.Di, Panove, Victоria Secret Shop і тд.

FP model agency

FP model agency

FP model agency

Агенство орієнтоване на якісну модельну роботу в світових масштабах. Це неможливо без сильної бази моделей і потужного скаутингу. На даний момент FP models проводять по 4-5 кастингів на місяць в різних містах України, від самих великих, до малих районних центрів. Також FP models організовують живі кастинги для приймаючих агентств в Україні та самі періодично їздять в Європу зустрічатися з представниками кращих агентств і показувати моделей.

FP model agency

FP model agency

FP model agency

Спеціально для моделей з інших міст України було розроблено курс інтенсив, тривалістю в 1 тиждень. Тому на навчання може приїхати модель з будь-якого мыста України!

Щоб потрапити в агенство, залиште заявку на сайті або пишіть в instagram, телефонуйте!

FP model agency

http://fpmodelagency.com/
https://www.instagram.com/fp_model_agency/
fpmodelsbooking@gmail.com
https://www.facebook.com/fpmodelsagency/?eid=ARAV2anI0MnaVHNKD1MXQ4y_nQIgxqjvZaPnDsjciAs-twHpiPw93XbtscSF1EcOPj08Tgi5Wxp7V8Vo&timeline_context_item_type=intro_card_work&timeline_context_item_source=100003828854942&fref=tag 

FP model agency

FP model agency

FP model agency

FP model agency

FP model agency

FP model agency

Ольга Куриленко
Предыдущий материал

Такая красивая! Поклонники восхищены новыми снимками Ольги Куриленко из Монако

Елена Зеленская
Следующий материал

Леди элегантность: Елена Зеленская позирует в стильном костюме в Брюсселе

Новости партнеров