Лише одна річ, завдяки якій кожна жінка виглядатиме неперевершено: модний секрет Іванни Онуфрійчук

Іванна Онуфрійчук
Популярна ведуча знає, яке вбрання завжди може привернути увагу публіки.

Кожна жінка завжди потребує натхення, коли мова йде про зовнішність, і зазвичай те саме натхнення більшість знаходить в стильних луках зіркових красунь. Зокрема, популярна телеведуча Іванна Онуфрійчук вміє виглядати ефекто і щораз визиває захоплення глядачів завдяки стильним образам, в яких виходить в ефір. На думку Онуфрійчук, виглядати стильно і вишукано може кожна жінка. Для цього потрібно зовсім небагато речей. А якщо говорити про сукню, в якій кожна жінка відчуватиме себе неперевершенно, то це 100% вишиванка. 

В інтерв'ю Viva.ua телеведуча НЛО TV розповіла, які орнаменти та аксесуари варто обрати, плануючи створити вишиванковий лук:

"Знаю, що кожен орнамент має своє значення, і навіть поєднання орнаментів можуть його змінювати – тому це дуже індивідуально. Наприклад, я знаю, що ромб – це до грошей і багатства. Щодо аксесуарів – я за те, щоб було і зручно, і красиво. Можна вдягнути вишукану біжутерію і кросівки, а от вінки – це вже більш сценічне доповнення".

Читайте также

Этого не стоит есть: ведущая Иванна Онуфрийчук назвала 10 запрещенных продуктов в своем рационе

Этого не стоит есть: ведущая Иванна Онуфрийчук назвала 10 запрещенных продуктов в своем рационе

Вау! Monatik позирует в стильном костюме-вышиванке

Вау! Monatik позирует в стильном костюме-вышиванке

Іванна Онуфрійчук

Онуфрійчук знається на українському національному вбранні, адже з дитинства носить вишиванки:

"У нас у сім’ї завжди була традиція вдягати вишиванки. Мама замовляла спеціально вбрання, шили вишиванки для усієї сім’ї, дітей. І щороку, як тільки розквітали сади і цвіли ромашки в саду у бабусі – ми ходили фотографуватися. У мене є дуже багато старих фото у розшитих блузах, спідницях. І плюс ми з сестрою завжди виступали на усі свята – на день нашого села, наприклад – тому в нас було багато різних вишиванок".

Иванна Онуфрийчук

Ведуча також зазначила, що має цілу колекцію вишитого одягу:

"У мене є дві вишитих сукні – я купувала у Оксани Полонець – вони розшиті дуже гарно. Також є національний український костюм, який мені подарувала, коли я їздила представляти Україну на конкурсі "Принцеса світу", а ще два комплекти спідниць і три сорочки".

Иванна Онуфрийчук

Фото: НЛО TV

Наталья Водянова
Предыдущий материал

Наталья Водянова блистает на Каннском фестивале в эффектном красном платье с вызывающим разрезом

Анфиса Чехова
Следующий материал

С новой прической и в одном бюстгальтере: Анфиса Чехова поделилась сексуальным фото

Новости партнеров