Brabrabra даруватиме жінкам безкоштовні сертифікати на білизну для будь-якої фігури

brabrabra
Бренд комфортної білизни brabrabra дарує жінкам України 5 000 000 гривень на подарунки до 8 Березня. Що це означає — розповідаємо далі.

Свято 8 Березня український бренд комфортної білизни brabrabra бере на себе! Більше ніяких турбот щодо корпоративних подарунків. У цей день важливо проявити справжню  турботу і привітати колег не банальними тюльпанами, а дійсно корисними та цінними подарунками. Але який подарунок точно приємно вразить кожну так, що вона з радістю користуватиметься ним? Особливо приємно, коли на нього ще й не доведеться витратити жодної гривні з бюджету компанії.

brabrabra пропонує вирішення усіх проблем для українських підприємств: безкоштовні сертифікати на комфортну білизну та професійний підбір бра для кожної! Сертифікати — це подарунок без витрат часу та бюджету для вас, а також корисний подарунок для ваших колег, з яким не виникає питань “а чи підійде?...” Все просто та комфортно.

Щоб отримати подарунок для жіночого колективу вашої компанії, необхідно зробити три прості кроки:

  1. Заповнити анкету на сайті.
  2. Домовитися про деталі з менеджером, який незабаром з вами зв‘яжеться.
  3. Отримати доставку сертифікатів і воркшоп з брафітингу – професійного підбору білизни.

brabrabra створює комфорт для жінок у всьому, тож у студіях здорової комфортної білизни кожна знайде щось для себе. Безпечні матеріали та зручні посадки бра і трусиків зроблять комфорт щоденною звичкою.

У brabrabra найширша розмірна сітка білизни – від А до J, а також унікальний сервіс з професійного підбору бра для кожної клієнтки. Якщо ж після придбання все ж залишаються сумніви у товарі – його можна повернути або обміняти, навіть не відвідуючи студію.

Порадуй своїх колег корисним подарунком та стань частиною всеукраїнської кампанії!

Леся Нікітюк
Предыдущий материал

Леся Нікітюк – чесно про проблеми зі шкірою та догляд за собою: «Усі гроші йдуть на масочки»

Міка Ньютон, DJ NANA
Следующий материал

Краса не потребує приводу: п’ятеро красунь — про справжню красу і кохання

Новости партнеров