Зволоження, захист і пружність шкіри: вся правда про Гель-бустер Mineral 89 від Vichy. Тест редакції

Гель-бустер Mineral 89 для щоденного застосування від Vichy
Редакція тестує Гель-бустер Mineral 89 для щоденного застосування від Vichy.

Коли мова йде про Vichy, то перше, що спадає на думку – це термальна вода. Саме вона стала ключовим інгредієнтом всіх продуктів відомого французького бренда, який в цьому році відзначає 89-річчя. Збагачена 15-а мінералами, термальна вода Vichy вулканічного походження сприяє відновленню та заспокоєнню шкіри.

Один із знакових продуктів Vichy – Гель-бустер Mineral 89 – складається з термальної води високої мінералізації на цілих 89%. Засіб покликаний глибоко зволожувати шкіру, повернути її тонус і пружність, відновити захисний бар'єр. 

810

Бєлова Яна Валеріївна
Дерматолог-онколог, керівник відділу патології шкіри медичного центру "Молекула" в м. Харьків
Бєлова Яна Валеріївна
Зволоження – необхідний етап у рутині догляду за будь-яким типом шкіри. Саме воно допомагає шкірі залишатися здоровою і виглядати молодою якнайдовше. Я рекомендую більш інтенсивно зволожувати шкіру вже з 25 років, щоб не зіткнутися з сухістю у подальшому. Не забувайте використовувати гель-бустер з гіалуроновою кислотою після засмаги (особливо на відпочинку), щоб надати шкірі здоровий вигляд та попередити фотостаріння. Своїм пацієнтам я часто рекомендую використовувати Гель-бустер Mineral 89, який створений на основі гіалуронової кислоти та термальної води Vichy. Він допомагає зволожувати шкіру та утримувати воду в клітинах, а також зміцнює зовнішній бар’єр шкіри.

Редакція Viva! вирішила перевірити на собі, як впорається гель-бустер зі своїм завданням.

Ольга Турчанікова, редактор

Моє знайомство з Mineral 89 сталося близько 2-х років назад, коли засіб тільки було представлено в Україні. Як б'юті-редактор Viva! я відвідала презентацію новинки від Vichy і мала можливість протестити продукт однією з перших. Результат мене дійсно приємно вразив. Але, як це часто буває, тоді мені здалося, що гель-бустер – це чудове, але не обов'язкове доповнення в догляді, і без нього в принципі можна обійтися. Згадати про засіб мене змусили проблеми зі шкірою: через сухість і тьмяний колір обличчя я вирішила підібрати сироватку з гіалуроновою кислотою. І після повернення до Mineral 89 я зрозуміла, як помилялася, вважаючи його модною б'юті-«примхою», а не елементом базового догляду.

810

Пару слів про сам продукт. Гель-бустер Mineral 89 був розроблений, щоб якісно зволожувати шкіру протягом усього дня, створюючи захисний бар'єр від агресивного зовнішнього середовища. Засіб працює на підвищення пружності шкіри, її зміцнення та повернення природного сяйва. І головне – він створений посилювати дію всіх інших продуктів з догляду. Перше, на що я звернула увагу – склад Mineral 89, який не викликає ніяких підозр і побоювань. Продукт на 89% складається з термальної води Vichy в поєднанні з гіалуроновою кислотою натурального походження. До переліку інгредієнтів входять і інші компоненти для тривалого утримання вологи в шкірі, її заспокоєння і гладкості, також натурального походження.

До речі, Vichy відомий як бренд дерматокосметики, що використовує тільки безпечні інгредієнти. Усі продукти компанії розроблені та протестовані під дерматологічним контролем на чутливій шкірі. 

450

Mineral 89 я використовувала близько 2-х місяців, наносячи його вранці і ввечері після очищення обличчя. Гель-бустер має ніжну текстуру, легко розподіляється і швидко поглинається шкірою. Засіб відразу прибирає відчуття стягнутості, розгладжує і зволожує. Ефект я помітила вже через пару тижнів застосування: шкіра стала помітно більш пружною і немов більш щільною, колір обличчя – помітно свіжішим. Підкреслю, що Mineral 89 я застосовувала саме як перший етап догляду, далі використовуючи креми з живильною текстурою.

У мій звичний догляд гель-бустер вписався просто і непомітно. Що особливо важливо для мене – він не «перевантажує» шкіру, а також добре поєднується з моїм улюбленим тональним засобом.

Резюмуючи, можу сказати, що Mineral 89:

  • Якісно зволожує;
  • Робить шкіру більш щільною і підтягнутою;
  • Помітно освіжає колір обличчя;
  • Прибирає лущення і роздратування через зміну температур, а тому відмінно підійде в період міжсезоння;
  • Має легку текстуру, швидко поглинається, не перевантажує шкіру і не жирнить;
  • Добре працює як основа під макіяж;
  • Підсилює ефект мого крему, шкіра наповнена вологою;
  • Практично не має запаху;
  • Оснащений зручним дозатором;
  • Економний.

До плюсів варто віднести і той факт, що продукт підійде для всіх типів шкіри, включаючи чутливу. Ще один приємний сюрприз від Vichy – спеціально до свого 89-річчя, яке бренд відзначає в цьому році, була випущена лімітована лінійка Mineral 89 в більш об'ємному форматі – 75 мл. Стильна упаковка лімітованої колекції може прикрасити вашу поличку з засобами щоденного догляду.

300

Також Mineral 89 доступний у форматі 50 мл.

Можливими мінусами продукту можуть стати відчуття тонкої плівки на шкірі у власниць жирного типу шкіри – не всі люблять цей ефект. Але він проходить через кілька хвилин. А також той факт, що на щоденну б'юті-рутину буде потрібно більше часу. Та, як на мене, ритуал з догляду за собою ніяк не може засмучувати. Навпаки, його хочеться розтягнути якомога на довше.

Сигурни Уивер
Предыдущий материал

Ей точно 71? Сексуальная Сигурни Уивер в фотосессии для The New York Times

украшения и аксессуары 2020
Следующий материал

Засияем! Лучшие ювелирные украшения и аксессуары 2020 года со своей харизмой

Новости партнеров