Постійні клієнтки моніторять наші новинки: інтерв’ю із засновницею бренду вишиванок «Вільні люди»

Вишиванки фото
Юлія Герасименко, засновниця українського бренду вишиванок «Вільні люди», розповідає, в чому секрет популярності їхніх моделей, а ще — про нові проекти марки.

— Як виник ваш бренд?

До заснування свого бренду я займалась юриспруденцією у будівельній галузі. Точкою відліку для цього проекту став Майдан. Ми вирішили зробити бренд одягу для тих, кому небайдуже майбутнє країни. Для тих, хто має плани жити в Україні. Звідси і така назва — «Вільні люди».

— Ваші вишиванки дуже подобаються українським телеведучим. Кому саме?  

Їх у своїх гардеробах мають Марічка Падалко, Марина Леончук та Яніна Соколова. Серед наших клієнток є такі, які можуть купувати і до 10-ти чи більше вишиванок: собі, доньці, мамі, бабусі, на подарунок. Наші улюблені клієнтки моніторять новинки. Нам це надзвичайно приємно!

Женщина в модной вышиванке

— Як відбувається процес створення вишиванки?

У нас є дизайнери вишивки, з якими співпрацюємо. Більше робимо акцент на квіткові та анімалістичні візерунки. Маємо невелике власне виробництво. Усі наші вироби — з натурального льону без домішок. Синтетичні тканини ми не використовуємо. В своєму сегменті намагаємось тримати ціну та якість.

— Нещодавно ви зробили дуже цікавий екологічно-соціальний проект. Розкажіть про нього.

Півроку тому ми почали робити сукні та сорочки з вишитими зображеннями тварин та рослин, занесених до Червоної книги. На рукавах моделі зі звірами бачимо зубра, горностая, зайця білого та інші види, які потрібно охороняти. На іншій моделі цієї серії — красиві українські рослини: цибуля ведмежа, ялівець високий, тирлич жовтий тощо. Ці стилі дуже сподобались нашим клієнткам. Нам навіть писали, що не знали, що певний вид зайця чи жук під загрозою знищення. Або ж конвалії, які продають навесні перед святами. Ми хотіли нагадати, щоб люди не купували ці квіти, бо так вони стимулюватимуть їхнє знищення. Частину коштів, виручених від продажу цієї капсульної колекції, передаємо притулку для собак та котів «В добрі руки» у місті Вишневому. Ми давно з ними дружимо і співпрацюємо.

Черное платье вышиванка: фото

Читайте также

Ольга Горбачева рассказала, как по вышиванке мужа определить, изменяет ли он

Ольга Горбачева рассказала, как по вышиванке мужа определить, изменяет ли он

Прекрасно выглядит: Алла Мазур восхитила красотой в платье-вышиванке

Прекрасно выглядит: Алла Мазур восхитила красотой в платье-вышиванке

— Днями вийшла ваша нова фотосесія. У чому її родзинка?

Ми фотографували нові вишиванки з блогеркою та громадською активісткою Мирославою Павлик, яка підтримує бодіпозитивний рух. Взагалі, багато наших моделей випускаємо у розмірах XL, XXL. Частина наших клієнток мають такий розмір. Для нас дуже важливо, щоб жінки відчували себе щасливими у своєму тілі, тому наша розмірна сітка підійде кожній.

Зеленое платье-вышиванка

— Ваші вишиванки активно купують закордоном. Де саме?

Географія поширення наших виробів там, де є багато українців. Представники нашої діаспори замовляють наші сукні та сорочки, а ще часто одягають їх на свята.

Сайт бренду вишиванок «Вільні люди»

Instagram

Facebook

Девушка в кожаном костюме и вышиванке

Девушка с кедах, штанах и вышиванке

Длинное голубое платье вышиванка: фото

Женщина в красной вышиванке большого размера

Белая вышиванка: фото

Фото: прес-служба

Оксана Марченко
Предыдущий материал

Оксана Марченко поразила слишком молодым лицом на новом селфи

Виктория Бекхэм
Следующий материал

Словно школьница: Виктория Бекхэм сверкнула стройными ногами в мини-шортах

Новости партнеров