Кохана жінка і концерт «Беz обмежень»: Сергій Притула сходив на побачення з дружиною

Сергій Притула
Для багатодітного батька Сергія Притули та його дружини Катерини концерт гурту «Беz обмежень» став першою за рік можливістю сходити на побачення.

Нещодавно ведучий Сергій Притула став батьком утретє. У пари народилася донька Стефанія, якій батьки присвячують весь свій час.

«Зважайчи, що дитині три місяці, і весь цей час, як і останні місяці вагітності ми в принципі нікуди, крім кіно, не ходили, то у нас сьогодні такий романтичний вечір. Я запросив свою дружину на побачення, і нам вже все подобається! Тому що ми можемо кілька годин побути вдвох», — розповів ведучий у програмі «Ранок з Україною» на каналі «Україна».

Читайте также

«У мене є безліч косяків»: Сергей Притула – о совмещении личной жизни и работы

«У мене є безліч косяків»: Сергей Притула – о совмещении личной жизни и работы

Сергей Притула о рождении третьего ребенка: «На цьому ми зупинятися не будемо»

Сергей Притула о рождении третьего ребенка: «На цьому ми зупинятися не будемо»

Також на концерт «Беz обмежень» прийшла актриса Ірма Вітовська з чоловіком Віталієм і 10-річним сином Орестом. «Син — фанат гурту «Беz обмежень», і я дуже рада, що наші смаки з ним сходяться», — розповіла кінозірка. 

Серед фанатів гурту «Беz обмежень» — співак Геннадій Вітер. Артист зізнався: «Я дуже люблю займатися сексом під пісню «Листопад»! Сергійкові тільки про це не говоріть, тому що він реально виключить мене зі свого фан-клубу. Пісня до такої міри пробиває на мурашки, що ти вже десь в принципі можеш зімітувати оргазм».

А ще на виступ музикантів завітали Світлана Вольнова, Ігор Ласточкін, Денис Жупник, Іван Марунич, Юлія Карпова та ще багато прихильників якісної української музики. Найбільш гастролюючий рок-гурт української сцени відіграв концерт у КВЦ «Парковий», де зібралось близько 3-х тисяч людей. 31 серпня хлопці разом з шанувальниками, родиною і друзями провели останній день літа романтично і з драйвом просто неба в центрі столиці.

«Беz обмежень» зіграли останній концерт в Києві перед своїм великим стадіонним шоу на НСК «Олімпійський». Наступна зустріч — 24 серпня на найбільшому стадіоні нашої країни.

Фото: прес-служба, соцмережі

Тато року
Предыдущий материал

Всеукраїнська премія «Тато року 2021» оголошує голосування відкритим. Приєднуйтесь!

Танцы со звездами
Следующий материал

Тины Кароль не будет! В шоу «Танцы со звездами» новая ведущая

Новости партнеров