Лаура Мартi: як перетворити концерт у клубі на стадіонний



Лаура Мартi
Днями Лаура Марті — співачка, яка давно зажила слави унікальної, адже виконує джаз, етно, поп-рок, — зібрала справжніх музичних гурманів під дахом київського Caribbean Club.



Після довгого карантину своїм відданим фанам Лаура нарешті презентовала свій новий альбом «Все буде добре!». «Співачка Року» за версією Elle Style Awards, учасниця 11 сезону «Голосу країни», українка з вірменським корінням і бразильською душею Лаура Марті в своїй новій програмі підготувала декілька музичних сюрпризів.



Всі, хто прийшов її послухати, відчули найширшу палітру емоцій — від пронизаючих серце звуків дудуку ( дует з Арменом Костадяном) до молитовної пташиної сповіді, на яку здатні лише обрані вокалісти (дует з Katya Chilly), від несподіваної появи на сцені телеведучої Кароліни Ашіон, яка подякувала Лаурі за втілену мрію заспівати пісню Nina Simone, до чудового дуету з Олею Чернишовою (гурт О) та репером J Scope. 



Читайте также

Батлы на шоу «Голос країни»: короновирус не помешал Лауре Марти покорить Олега Винника

Батлы на шоу «Голос країни»: короновирус не помешал Лауре Марти покорить Олега Винника

34-летний Влад Дарвин впервые стал отцом

34-летний Влад Дарвин впервые стал отцом

Наступна зустріч з Лаурою відбудеться зовсім скоро, 16 липня. Саме в цей день співачка святкуватиме свій день народження на сцені. Якщо і ви зараховуєте себе до музичних гурманів, підписуйтесь на інстаграм співачки @Lauramarti_official, аби не пропустити головне.

Образ Лаури Марті створювався брендом OSTEL. Волосся — Наталя Кравченко, мейк — Поліна Безручко-Варданян.


Фото: Олександр Пілюгін, Аліна Гармаш

Fabius
Предыдущий материал

Королевский бранч в ресторане Fabius

Выставка «Re: Creation» в Салониках
Следующий материал

Украинский арт-проект «Re: Creation» в Салониках: диалог культур в эпоху турбулентности

Новости партнеров