Молода мама Наталка Карпа презентувала альбом колискових на виставці українського художника

Наталка Карпа
Популярна співачка Наталка Карпа представила свій новий акустичний міні-альбом колискових на відкритті виставки робіт львівського художника Юрія Скандакова.

Роль матері кардинально змінює життя жінки та її емоційний стан, надихає на нове і цікаве. Так, Наталка Карпа, відчувши потребу та натхнення, створила альбом колискових пісень для українських дітей.

«Чесно зізнаюсь, що донечці постійно співаю пісень — чи на прогулянці, чи заколисуючи до сну, але щоб записати професійно на студії колискову чи цілий альбом, навіть гадки не було. Проте, коли все зводиться до того, що навіть Всесвіт дає тобі всі складові, які підкріплюються твоїм внутрішнім станом, не варто чинити опір», — пояснює своє рішення створити авторські колискові співачка.  

Читайте также

Киев. Любовь: Жан Грицфельдт объединился с топ-блогерами и посвятил фотосессию любимому городу

Киев. Любовь: Жан Грицфельдт объединился с топ-блогерами и посвятил фотосессию любимому городу

Расцвела! Новые фото похорошевшей Аллы Мазур

Расцвела! Новые фото похорошевшей Аллы Мазур

 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 

Публикация от Viva! Украина, сайт Viva.ua (@viva_ukraine_magazine)

Колискові пісні, які співають у дитинстві, надзвичайно важливі для розвитку кожного з нас. Розуміючи це, Наталка Карпа, хотіла не тільки вкласти всю себе у кожну пісню, а й додати альбому належного візуального оформлення.

«Я довго шукала обкладинку, і коли мені на очі потрапила картина художника Юрія Скандакова, я зрозуміла, що це те, що потрібно. Картина має назву «Соняшник», а зображені на ній мати і дитя. Це дуже про мене, — продовжує Наталка Карпа. — Тому питання, якою буде обкладинка, більше не було. Ця картина стала попаданням у саме серце».

Юрій Скандаков — львівській художник-імпресіоніст, дизайнер та педагог. Він творив з 60-х років минулого століття й до наших днів. Більшість картин художника були втрачені або розкидані по світу, але зараз вдалося зібрати вагому частину робіт та показати українському глядачу у форматі ретроспективної виставки. Презентація нового альбому колискових від Наталки Карпи пройшла на відкритті виставки робіт львівського митця  Юрія Скандакова.

Читайте также

Обучение наших детей: 100 дней карантина, что дальше?

Обучение наших детей: 100 дней карантина, что дальше?

Back to School після пандемії: 6 речей, необхідних школярам у новій «реальності»

Back to School після пандемії: 6 речей, необхідних школярам у новій «реальності»

Запрошеними зірковими гостями були: Тарас Тополя, Соломія Вітвіцька, Гарік Кричевський, співачка М’ята та інші.

Виставка буде проходити з 21 серпня по 14 вересня. Картини львівського художника, які він створив з 1960-х по 2007 рік, можна побачити в історичній будівлі «Шоколадний будиночок» (вулиця Шовковична 17/2).

Фото: прес-служба

Алина Гордиенко и Роман Блажкевич
Предыдущий материал

Звезда «Женского квартала» вышла замуж за своего коллегу: свадебные фото

Анастасия Иванова
Следующий материал

Анастасия Иванова представила новую коллекцию

Новости партнеров