Slanovskiy презентував нову колекцію суконь в колаборації з ZARINA та Patterns

ZARINA
Бренд Slanovskiy презентував нову колекцію весільних та вечірніх суконь в колаборації з ювелірними прикрасами ZARINA та взуттям бренду Patterns.

Slanovskiy — це європейський бренд весільних та вечірніх суконь для впевнених у собі жінок, для тих, хто завжди стежить за новими тенденціями, але все ж чітко знає свій стиль. Наповнена вишуканістю, жіночною загадкою, але в той же час впевнена в собі — саме так відчувають себе жінки в сукнях від Slanovskiy. Яскраві і шикарні моделі суконь залишать незабутнє враження. Італійські тканини і ексклюзивні французькі мережива, які доповнюючи класичну вишуканість, зроблять образ нареченої надзвичайно привабливим. Незалежна, але в той же час ніжна, з ноткою сексуальності — ось як виглядають ті — хто обирає бренд Slanovskiy.

Ювелірний Дім ZARINA, перший діамантовий ювелірний бренд України, заснований 28 вересня 1998 Наталею Нетовкіної з безмежною любов’ю і повагою до жінок. Головна місія компанії — розкриття цінності кожної жінки.

Ювелірний Дім ZARINA — це не просто ювелірний бренд. Це — потужна платформа для об’єднання активних жінок, прикраси від ZARINA — це джерело сили і інструмент для розкриття цінності кожної жінки. Ми віримо, що головна цінність знаходиться всередині кожної жінки: думки, емоції, погляди на життя, а прикраси — це бездоганне доповнення до образу і інструмент для розкриття індивідуальності.

Читайте также

Моя цінність — моє хочу: арт-колаборація ювелірного дому “ZARINA” та письменниці Оксани Шаварської

Моя цінність — моє хочу: арт-колаборація ювелірного дому “ZARINA” та письменниці Оксани Шаварської

Меган Маркл — 39 лет! Лучшие наряды герцогини Сассекской

Меган Маркл — 39 лет! Лучшие наряды герцогини Сассекской

Patterns — український бренд жіночого взуття, який з 2019 року створює авторські колекції виключно з натуральних матеріалів і за допомогою передових технологій виробництва. Асортимент взуття бренду Patterns включає в себе всі можливі варіанти для різних подій: як практичні і зручні моделі для повсякденного носіння, так і витончені моделі для урочистих подiй. Ми сміливо можемо заявити, що кожна модниця зможе знайти саме ту пару взуття, яка ідеально підійде до її неповторного стилю. Взуття від Patterns — це бездоганний стиль, комфорт та відмінна якість.

Показ відбувся під виступ учасника шоу «Голос країни» GROHOTSKY. Серед гостей події — Дядя Жора, Віталіна Ющенко, Вячеслав Дюденко, Анна Гомонова, Анна Горкун, Ірина Дацюк, Оксана Середюк та інші.

 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 

Публикация от Viva! Украина, сайт Viva.ua (@viva_ukraine_magazine)

Аліна Яновська, директор весільного салону Slanovskiy та Альона Швед, керівник Zarina Fine Club

Заріна Семенюк, представник бренду Patterns та Заріна Нетовкіна, амбасадорка бренду ZARINA

Photo: Vasiliy Galushkin

Наталья Могилевская, Надя Дорофеева и Владимир Дантес
Предыдущий материал

Вечеринка года: Наталья Могилевская отпраздновала день рождения в компании знаменитостей

Миша Романова от гуляла 30-летие
Следующий материал

Закрытая вечеринка Миши Романовой в центре Киева: кто из звезд поздравил певицу и что подарили

Новости партнеров