Музична премія Aprize оголосила півфіналістів

Aprize
Незабаром стане відомо, хто отримає премію Aprize за найкращий український музичний альбом 2019 року. Церемонія нагородження відбудеться 28 лютого в Caribbean Club.

До півфіналу потрапило 60 альбомів із 606. Серед них є і релізи таких відомих артистів як alyona alyona, Alina Pash, Бумбокс, Dakh Daughters, так і 24 роботи дебютантів. Зараз на сайті aprize.com.ua триває відкрите голосування, за його результатами буде сформовано перелік із 10 фіналістів. Голосуйте за своїх фаворитів! 

Переможця з десятки найкращих обиратиме команда міжнародного журі. Вже відомо кілька імен з його складу. Це Johan Kronlund — композитор та продюсер студії ART:ERY Music Group у Стокгольмі, Mattias Tell — засновник Westside Music Sweden, Tony Duckworth — генеральний менеджер [PIAS] Poland and Eastern Europe, Oskar Strajn — Marketing and Booking знаменитого шоу-кейсу Eurosonic.

Музична премія Aprize була започаткована у 2016 році командою Радіо Аристократи, статуетку за кращий альбом попередніх років вже отримали гурт DakhaBrakha з альбомом “Шлях”, MARU “1” та Onuka “Мозаїка”

“Щорічна незалежна музична премія Aprize - це не тільки визнання найкращого українського альбому року, але й огляд та збір релізів всіх українських виконавців - від легенд до дебютантів. У 2019 році українці записали та видали 606 музичних альбомів, що майже на дві сотні більше, ніж у 2018. Нам важливо не пропустити жоден реліз, зібрати та прослухати ВСІ альбоми. Власне, ми пропонуємо зробити це всім охочим. Це про повну музичну картину року, яку можна побачити в одному місці”, — зазначає засновниця Радіо Аристократи та генеральна продюсерка премії Aprize Валерія Чачибая

Слідкуйте за оновленнями на сайті, незабаром стане відомо повний склад журі та лайнап вечірки-нагородження.

Злата Митчелл на премьере фильма «Маленькие женщины» 2020
Предыдущий материал

Премьера «Маленькие женщины»: Злата Митчелл, Санта Димопулос, Жан Грицфельдт и другие гости

гості на прем'єрі фільму «Наші котики»
Следующий материал

Уляна Супрун, Даша Трегубова, Ірма Вітовська: гості на прем'єрі фільму «Наші котики»

Новости партнеров