Зірки на великій київській прем'єрі українського фільму «Мої думки тихі»

ирма и супрун
14 січня, у столичному кінотеатрі «Київська Русь» відбулась урочиста прем'єра фільму «Мої думки тихі» за участі режисера Антоніо Лукіча, виконавців головних ролей Ірми Вітовської та Андрія Лідаговського, а також творчої групи фільму.

16 січня в український прокат виходить комедія «Мої думки тихі» Антоніо Лукіча з Ірмою Вітовською та Андрієм Лідаговським. За сюжетом, зазнавши безліч невдач в роботі та особистому житті, молодий звукорежисер із Києва Вадим отримує шанс розпочати все спочатку. Просте завдання – записати голоси закарпатських тварин – може стати його шансом назавжди залишити «незручну Україну» та вирушити в «привабливу Канаду». Подалі від проблем. Однак все виявляється набагато складніше, коли головним супутником у новій роботі виявляється найменш підхожа для цього людина – мама Вадима.

Сергій Волосовець, Антоніо Лукіч Ірма Вітовська Андріий Лідаговськиий

Ірма Вітовська, Андрій Лідаговський

«Відповідаючи на питання – чи хвилююсь я за долю нашого прокату – я кажу що ні, анітрохи. В нашій стрічці є все для успішного релізу: еротична сцена, двометровий головний герой, який потрапляє в серйозні неприємності, зворушливі моменти з тваринками та спекуляції на тему любові матері до сина. Ці 4 компоненти просто не дадуть глядачам залишитись байдужими», – коментує режисер Антоніо Лукіч.

Соломія Вітвіцьката, Богдан Юсипчук

Alloise

Уляна Супрун, Ірма Вітовська

Наталя Сумська

В'ячеслав Соломка

Ярослав Лодигін із супутницею

Леся Самаєва, Ірма Вітовська

Даша Коломієць

Іван Малкович, Оксана Забужко, Ірма Вітовська

Денис Іванов з мамою

Любомир Левицькиий

Пилип Іллєнко з дружиною

Мирослав Кувалдін з дружиною

Фільм розповідає про стосунки різних поколінь та має присвяту мамам, тому глядачів запрошують підтримати флешмоб #зводимамувкіно. А з 9 січня до 5 лютого у київському метрополітені курсуватиме спеціальний потяг, брендований постерами із цитатами героїв фільму.

«Мої думки тихі» – повнометражний дебют Антоніо Лукіча. Вперше фільм було показано у секції East of West Міжнародного кінофестивалю у Карлових Варах, де «Мої думки тихі» удостоїлись Спеціальної премії журі. Українська прем’єра відбулася в рамках Одеського міжнародного кінофестивалю, де робота Лукіча отримала приз глядацьких симпатій, премію FIPRESCI за найкращий український фільм, премію за найкращу акторську роботу (Ірма Вітовська) та спеціальну згадку журі (Андрій Лідаговський). Також режисер отримав нагороду національної премії кінокритиків КІНОКОЛО у категорії «Відкриття року», яка відзначає автора найкращого повнометражного дебюту, а Ірма Вітовська була нагороджена за найкращу жіночу роль.

Ще на стадії виробництва проект стрічки був представлений та вигравав нагороди в багатьох індустріальних секціях України та Європи: Industry Office ОМКФ, Connecting Cottbus, Boat meeting КМКФ «Молодість», лабораторії First Cut Lab та Meeting Point Vilnius. Також проект «Мої думки тихі» став одним із переможців Десятого конкурсного відбору Держкіно. Зйомки проходили в Києві, у Карпатах та на Закарпатті.

Фото: Арт-Хаус Трафік

віддана
Предыдущий материал

Звезды на премьере украинского фильма «Віддана»

Оля Полякова
Следующий материал

Звернення до емігрантів: Оля Полякова розчулила глядачів у Чикаго своєю промовою про Україну

Новости партнеров