Таємний код, точка неповернення та перша жінка у гурті Бумбокс: як пройшов київський концерт

андрей хлывнюк
Концерт у столичному Палаці спорту став дев’ятим у всеукраїнському турі на підтримку нового альбому «Таємний код: Рубікон» групи «Бумбокс».

9 листопада в Палаці Спорту в Києві Бумбокс презентував першу частину подвійного альбому «Таємний код: Рубікон», робота над яким тривала не лише в Україні, але й у США та Франції. Послухати гурт зібралося більше 10 тисяч людей. Концерт розпочався о 20:00, та тривав понад дві з половиною години. Перед концертом відбувся пресбрифінг, на ньому представили оновлений склад Бумбоксу. У гурті сім музикантів, соліст Андрій Хливнюк, діджей «Валік» - Валентин Матіюк, барабанщик Олександр Люлякін, клавішник Павло Литвиненко та нові музиканти гітаристи Олег Аджикаєв (який є й саундпродюсером альбому «Таємний код: Рубікон») і Дмитро Кувалін, та перша за 15 років існування гурту дівчина - бас-гітаристка Інна Невойт.

«На сцене и на репетициях нет различия, что я девушка, а они парни, мы все наравне», - прокоментувала Інна Невойт.

«Часом нам всім хочеться прокинутися вчора. Це неможливо. Ось у чому ця точка неповернення. Давайте жити сьогоднішнім днем. А завтра ми можемо здолати будь що. Це головний меседж цієї платівки, якою б вона депресивної чи ліричною не здавалась», - сказав Андрій Хливнюк підчас прес-конференції перед київським концертом про те, що для нього означає Рубікон.

новый состав бумбокс

Загалом музиканти зіграли 28 пісень, серед яких Сталеві квіти, Поліна, Дитина, Хіп-Хоп, Ангела, Вахтерам, Попіл, Наодинці, та інші.

Фото: Юрій Грязнов, Надія Бєлік

Вільні гроші
Предыдущий материал

Прем’єра серіалу «Вільні гроші»: унікальний кінопроєкт про стосунки людей та світ фінансів

Влад Дарвин и Кристина Марти
Следующий материал

Молодожены Влад Дарвин и Кристина Марти, Тарас Тополя и Alyosha на презентации книги Анны Богинской

Новости партнеров