Змаганнями на швидкісних треках та атмосфера Короля Лева: як пройшло сімейне свято Кубок Праги?

Кубок Праги
Дитячі спогади завжди найяскравіші! Вони залишаються глибоко в нашому серці і так важливо, коли вони наповнені сонцем та сміхом!

Як от, наприклад, спогади першого дзвоника, проведеного на суперсімейному святі «Кубок Праги»! В цей день гості поринули у пригоди мультфільму «Король лев» разом з героями студії свята Joy-Joy, створювали нові, неочікувані образи з майстрами б‘юті студії Liloo, розвивалися та пізнавали нове з бізнес-школою з Miniboss на Малевича. Все це доповнювалось змаганнями на швидкісних треках Hot Wheels, що тривали цілий день, та захоплюючими хімічними експериментами від Teleport360. Супроводжували свято виступи неймовірно талановитої молоді, що займається у продюсерському центрі Paradize, Ми формуємо майбутнє вже сьогодні. Все, що потрібно — вже є в нас, а природна вода «Моршинська» допомагає нам відновлювати тіло щодня, щоб ми робили свій наступний крок і досягали своєї мети.

Дякуємо всім, хто став частиною нашого свята. Нехай ваша осінь, що так сонячно розпочалася, буде по-справжньому казковою!

 

 

 

 

 

 

 

LUCKYLOOK
Предыдущий материал

FASHION SHOW LUCKYLOOK by Tatyana Tucha в рамках Ukrainian Fashion Week

Анна Тринчер
Следующий материал

Анна Тринчер, Фоззи, Богдан Юсипчук на премьере триллера ""Оно-2"

Новости партнеров