Визначення фіналістів та зіркові гості: як пройшов перший день фестивалю Чорноморські ігри?

Чорноморські ігри
Завершився півфінал вокального конкурсу фестивалю «Чорноморські Ігри».

Оцінювало конкурсантів авторитетне журі, до складу якого увійшли відомі фахівці музичної індустрії та мас-медіа: Валентин Коваль (член Національної ради з питань телебачення і радіомовлення), Олександр Пономарьов (Народний артист України, співак та композитор), Альона Савінова (викладач вокалу), Натела Чхартішвілі-Зацаринна (генеральний продюсер каналу М1), Олена Мозгова (продюсер), Віталій Дроздов (генеральний директор Хіт FМ), Роман Муха (продюсер каналу М2), Вадим Лисиця (композитор, музичний продюсер). Спеціальним членом журі у цей день став Тарас Тополя, лідер гурту Антитіла.

«Я бував на багатьох дитячих конкурсах, але масштаби «Чорноморських Ігор» вражають. Перебуваєш в захваті від кількості талановитих дітей, але саме через це досить складно обирати кращих із кращих», - поділився враженнями від конкурсантів Вадим Лисиця, композитор, музичний продюсер, який вперше в цьому році став членом журі фестивалю.

 

На Скадовській набережній під час першого фестивального дня проходили конкурси «Фігури з піску» та «Малюнок на стіні», у яких взяли участь винахідливі та талановиті молоді команди. Біля фото-зони #SELFIETIMEHITFM усі охочі зустрілися зі своїми кумирами, серед них: Наталя Гордієнко, David Axelrod, Мята, Alyosha. Також розпочав роботу дискусійний клуб, де учасники гурту Антитіла відповіли на численні запитання та дали поради молодим талантам як підкорити будь-яку сцену та залишитись собою.

«Найкращі мірила популярності артиста: кількість проданих квитків на сольні концерти та наскільки молоде покоління (молодь, діти) діляться піснями, виходять з ними на вокальні конкурси, переспівують, роблять кавери і власні імпровізації. Дуже гордо чути зі сцени «Чорноморських» наші пісні», - сказав Тарас Тополя учасникам фестивалю.

Окрім півфіналістів, на сцені виступили зіркові гості та випускники фестивалю, серед яких: Еліна Іващенко (Гран-прі «Чорноморських Ігор – 2018»), Наталія Гордієнко, David Axelrod, МЯТА, Олександр Пономарьов, ALYOSHA, Антитіла.

Провели фестивальний день ведучі каналу М1: Міла Єремєєва, Таня Лі та Андрій Чорновол.

Фото: прес-служба "Чорноморських ігор" 

 

Чорноморські ігри
Предыдущий материал

Антитіла, Alyosha та інші: хто завітав на відкриття "Чорноморських ігор" у Скадовську?

Чорноморські ігри
Следующий материал

Michelle Andrade, Mozgi та багато інших: зіркові гості виступили на "Чорноморських іграх"

Новости партнеров