День народження Королеви разом з Lipton

Lipton
Lipton завітав на королівське свято, влаштоване на честь дня народження королеви Великобританії. Як все пройшло?

Хто не мріє хоча б раз побувати на дні народження самої Королеви Великої Британії? Розмах, красу й аристократичність такої події навіть уявити складно. Потрапити на такий захід — велика честь, що випала бренду Lipton, представників якого урочисто запросили на королівське свято. Чому саме Lipton? Насправді, тут жодних несподіванок, адже історія бренду міцно пов'язана з Великобританією і королівською сім'єю. Сер Томас Ліптон, засновник торгової марки, був вірнопідданим Її Величності. У 1890 році Ліптон почав чайний бізнес, завдяки якому його ім'я відоме сьогодні в будь-якому куточку земної кулі. У 1897 році Томас Ліптон був посвячений у лицарі Королевою Вікторією «за внесок у формування і поширення англійського способу життя».

Місцем проведення заходу, який було влаштовано для обраних осіб Посольством Великої Британії в Україні, стала колоритна Київська фортеця. Усе в кращих традиціях Англії: вишуканий фуршет, одягнені в національний британський одяг гості, неймовірна атмосфера. Вступне слово мала Надзвичайний і Повноважний Посол Великої Британії в Україні мадам Джудіт Гоф.

За музику відповідав український піаніст-віртуоз та кавер-гурт, за незамінний для британців класичний чай — Lipton. Гості мали змогу привітати Королеву, завести нові знайомства, поспілкуватися і просто добре провести час у приємній атмосфері стародавньої Англії.

Спеціально до цього свята бренд випустив новий чай — Lipton Taste of London. У ньому поєднався смак чорного чаю з ретельно відібраних молодих листочків з тонким ароматом екзотичного бергамоту. Такий дует смаків надзвичайно популярний у Англії, і саме його називають ідеальним чаєм для класичного five o'clock tea.

На дні народження Її Величності Lipton відповідав не лише за традиційний англійський чай, але й за справжній англійський антураж. Прикрасою заходу стала велика тематична фотозона Lipton у вигляді Букінгемського палацу й знаменитого Лондонського ока. На ній можна було не лише ознайомитися з історією легендарного чаю, але й зробити моментальну світлину на полароїдну камеру у ретростилі.

На заході зібралася велика кількість цікавих людей, поціновувачів британської культури, які мали змогу на один вечір поринути в атмосферу королівської вечірки. Класична музика, вишукані напої і смачні страви, дружня атмосфера свята — Королева точно б оцінила!

Зовсім скоро кожен із вас зможе долучить до святкування привітання Її Величності! Адже спеціально для всіх поціновувачів британської культури бренд Lipton встановить фотозону у ТРЦ Dream Town (Дрім Таун, 24 та 25 серпня 2019 року з 12:00 до 18:00) та у ТРЦ Lavina Mall (Лавіна Мол, 07 та 08 вересня 2019 року з 12:00 до 18:00). Тож у вас є можливість зробити фото, спробувати новий смак чаю Lipton Taste of London і відчути себе повноправними учасниками свята, яке відзначають у всьому світі.

Але і це ще не все! За фото на фотозоні можна виграти тематичні призи від бренду!

  • Зробіть знімок на фотозоні від Lipton у ТРЦ Dream Town (Дрім Таун) або Lavina Mall (Лавіна Мол).
  • Опублікуйте фото у Facebook і позначте на ньому офіційну сторінку Lipton (@liptonukraine) та хештег #liptontasteoflondon.
  • Учасники з найкращими фотознімками отримають у подарунок призи від бренду: набір для традиційного чаювання та power bank’и, заряджені силою справжнього англійського чаю!

Святкуйте день народження Королеви разом з Lipton і завжди залишайтеся на хвилі багатовікових англійських звичаїв із традиційним смаком Лондона.

Леонардо ДиКаприо, Брэд Питт, Марго Робби
Предыдущий материал

Продолжаем любоваться: Леонардо ДиКаприо и Брэд Питт вновь вышли в свет с красоткой Марго Робби

премьера фильма "Паразиты"
Следующий материал

Звезды на премьере победителя Канн-2019 фильме «Паразиты»

Новости партнеров