Мілан їде до нас! Перша міжнародна конференція, дизайн-марафон та шоу для естетів

PRO DECO 2021
Якщо ми не їдемо в Мілан — Мілан їде до нас. 

1 червня відбудеться міжнародна конференція, дизайн-марафон та яскраве шоу. Вибухова порція дизайн-допінгу — професійно-корисних, надихаючих та дружніх порад від міжнародних учасників, спікерів та гостей дизайнерів інтер’єрів, декораторів, майстрів інтер’єрної сценографії.  

Тема онлайн-конференції (підключення через платформу Zoom) — «Емоційні простори» (EMOTIONAL SPACES). В рамках PRO DECO 2021 — 16 професіоналів із Європи та Америки вестимуть мову: про очевидний практичний та прихований (проте беззаперечний) вплив дизайну та декорування, про персональні інструменти та про значущі сенси у нашому швидкоплинному та непевному житті.

Учасники події: Паола Навоне (Італія), Марсель Вандерс (Нідерланди), Фабріс Оссе (Франція), Джордан Мозер (США), Андріенн Чінн (Великобританія), Сара Фолч (Іспанія), Сєрдар Яніков (Росія), Сесіль Моро (Франція), Катерина Терещенко (Україна).

Гості круглого столу: Юрій Зіменко, Олег Волосовський, Оксана Долгопятова, Дмитро Сівак, Віталій Касинець та Лариса Цибіна. Модератор Костянтин Ковшевацький. 

Мова заходy: російська.

Подробиці про подію, програма дня та квитки на сайті www.prodeco.show | PRO DECO 2021 ⚫️

Організатори: Лариса Цибіна, Анастасія Білецька, Анастасія Бєлогривцева.

Grand Opening Veranda Terrace
Предыдущий материал

Наталія Могилевська заспіває на Grand Opening Veranda Terrace

Національна опера України
Следующий материал

День Європи в Національній опері України

Новости партнеров