Вже триває: головний вокальний фестиваль осені

2220 International Music Festival
У вересні-жовтні проходить 2220 International Music Festival — унікальна подія, що збирає талановитих вокалістів 6-21 років з різних країн світу.

Голова журі — народна артистка України, переможниця Євробачення-2004, володарка премії World Music Awards Руслана. Фестиваль є яскравою подією культурної дипломатії, яка створює і зміцнює культурні зв'язки між Україною та іншими країнами. У цьому році 2220 International Music Festival відбувається в онлайн-форматі і плідно співпрацює з Балканами — переможці з України отримають безкоштовну участь у значущих балканських міжнародних вокальних фестивалях в Чорногорії, Албанії та Словенії. Переможці з балканських та інших країн отримають безкоштовну участь у 2220 International Music Festival у наступному році в оффлайн форматі у Києві.

Серед членів журі фестивалю — відомі особистості музичного світу Балкан: директор Міжнародного фестивалю FeNS в Словенії Паульо Плахутнік, директор Міжнародного фестивалю в Чорногорії «Zlatna pahulja» Бека Кужевич, славнозвісний чорногорський музикант Момчіло Зекович, зірка чорногорського телебачення Володимир Фустич, директор Festivali Mbarekombetar i Kenges per Femije в Шкодере, Албанія, знаменитий диригент Кужтім Алія, голова відбору дитячого Євробачення в Албанії Сокол Марсі.

2220 International Music Festival організован промоушен і продакшен компанією STUDIORAR та Асоціацією з розвитку міжнародних відносин ADRUM за підтримки МЗС України, особлива подяка Посольствам України в Чорногорії та Словенії. На разі у фестивалі беруть участь представники шести країн: України, Чорногорії, Хорватії, Словенії, Албанії та Казахстану.

Процес триває — заявку на участь можна подати до 10 жовтня на e-mail: 2220festival@gmail.com або за тел.: + 380674094155 (Viber, WhatsApp, Telegram). Подробиці на сайті: 2220rar.com.

Читайте также

Прекрасная семья: Юлия Санина вышла в свет с мужем и маленьким сыном

Прекрасная семья: Юлия Санина вышла в свет с мужем и маленьким сыном

Самые яркие моменты с главной женской премии года «Жінка України 2020»

Самые яркие моменты с главной женской премии года «Жінка України 2020»

alyona alyona
Предыдущий материал

alyona alyona номинирована на престижную европейскую премию

Артемій Сурін
Следующий материал

280 днів навколо світу: надихаюча книга мандрівника і мрійника Артемія Суріна

Новости партнеров