«Ніжно. Тихо. Голосно». Марія Бурмака та симфонічний оркестр

Марія Бурмака та симфонічний оркестр
Марія Бурмака представить унікальну програму «Ніжно. Тихо. Голосно» у супроводі заслуженого академічного симфонічного оркестру Українського радіо.

5 березня у Будинку звукозапису народна артистка України Марія Бурмака представить унікальну програму «Ніжно. Тихо. Голосно» у супроводі заслуженого академічного симфонічного оркестру Українського радіо під орудою народного артиста України, лауреата Національної премії України ім.Т.Шевченка Володимира Шейка.

Прем’єра програми «Ніжно. Тихо. Голосно» відбулася у травні 2019 року. На численні прохання слухачів артисти знову збираються для спільного концерту 5 березня. Під час концерту буде також представлено 3 нові версії пісень Марії Бурмаки у супроводі академічного симфонічного оркестру Українського радіо. Особливою родзинкою стане пісня Володимира Івасюка «Не одпалай моя любове» у виконанні артистки.

Програма «Ніжно. Тихо. Голосно» — це весь спектр емоцій. Це пісні Марії Бурмаки, що стали саундтреками знакових історичних подій, як-то «Ми йдемо» і «Все починається, коли». І ті, які можна заспівати з гітарою серед дуже близьких людей — «Поцілуй мене на прощання» і «Місто ангелів і дощів».

Музична програма складатиметься з двох частин. Перша — пісні під гітару — інтимно, ніжно і на відстані подиху. Друга частина — у супроводі заслуженого академічного симфонічного оркестру українського радіо під орудою цьогорічного лауреата Державної премії імені Тараса Шевченка Володимира Шейка.

В симфонічному звучанні можна буде почути легендарну пісню «Ми йдемо», «Скло», «І якщо колись», а також композиції, які Марія Бурмака на концертах рідко виконує — «Магія трав» і «Хтось із дитям удвох» на вірші Івана Малковича. Композиція «Прочитай мої слова по губах», яку Марія написала для людей з вадами слуху , буде «заспівана» жестовою мовою.

«У кожної пісні є своя історія, за кожною із них стоять почуття, — розповідає про програму Марія Бурмака. — Про них можна сказати по-різному: пошепки та голосно, дуже інтимною мелодією і ніжними словами. Це буде вечір сильних почуттів».

Читайте также

Христина Соловій у відвертій сукні з пір’ям відвідала Віденський бал

Христина Соловій у відвертій сукні з пір’ям відвідала Віденський бал

Стильная пара: Monatik с женой посетили премию Brit Awards 2020 в Лондоне

Стильная пара: Monatik с женой посетили премию Brit Awards 2020 в Лондоне

Группа Без обмежень сыграет концерт в 2020 году на НСК Олимпийский
Предыдущий материал

Лидер «Беz обмежень» Сергей Танчинец возьмет жену и детей на НСК «Олимпийский»

Потап и Настя Каменских - куклы на выставке 2020
Следующий материал

Уникальная выставка: куклы-копии Потапа, Тины Кароль, Кати Осадчей и других звезд

Новости партнеров