Tyga вперше виступить в Києві та представить новий альбом

Tyga
Хіп-хоп за останні 15 років змінювався кілька разів: від гангста-репу до політичних маніфестів і артистів епохи SoundCloud. Але є одна людина, якій пощастило не тільки вижити в цьому вариві, але і стати ще більш популярною, ніж на початку кар'єри.

Ім'я цієї людини - Майкл Рей Стівенсон, але весь світ знає його, як Tyga. Зараз він - один з найуспішніших реп-виконавців сучасності. Його оточують красиві дівчата, дорогі тачки , гроші пачками та "шишки" пакетами. Але він призупинить свою rich life, щоб вперше виступити в столиці України і представити свій новий альбом Legendary. 7 грудня, Stereo Plaza.

Legendary - сьомий альбом Майкла Стівенсона. Про що він? Про те, як купатися в золоті, триматися на рівні і не втратити при цьому себе. Характер платівки читається одразу, якщо глянути на обкладинку. Tyga в смугастому та стильному костюмі з двома напівголими красунями та білий Cadillac Escalade позаду.

Читайте также

Viva! Love! Самые красивые пары на вечеринке в честь 15-летия журнала

Viva! Love! Самые красивые пары на вечеринке в честь 15-летия журнала

Больше не скрывают: Alekseev и солистка "ВИА Гры" вместе вышли в свет

Больше не скрывают: Alekseev и солистка "ВИА Гры" вместе вышли в свет

Чи хизується цим репер? Можливо. Але сам Tyga про це не думає, тому що це - його справжній стиль життя. Особняки, коштовні прикраси, дизайнерські шмотки, колекційний алкоголь. Легендарно? Ще б. Але незважаючи на назву альбому, сам Tyga вважає, що до легенди йому далеко.

"У листопаді мені виповниться 30. Той вік, коли ти дорослішаєш по-справжньому і розумієш, ким хочеш бути. Я все ще на шляху до справжньої слави. Повірте, рівень нерозкритого потенціалу дуже високий", - зізнається Tyga.

Щодо потенціалу - це правда. Legendary в перший же день продажів отримав "золотий" статус в Америці, а до кінця року платівка може отримати "платиновий" сертифікат. Цифри підтверджують це. Legendary за кілька місяців з моменту релізу послухали близько 1.2 мільярда раз на Apple Music, 1.5 мільярда раз на YouTube і більше 1.6 мільярда раз на Spotify. Поки ви читаєте цей текст, кількість прослуховувань стала ще більше.

Список запрошених гостей не менш легендарний. Tyga знову допомогли Кріс Браун і Lil Wayne - давні друзі репера. Крім них, тут можна почути хітмейкера з Колумбії J Balvin. Або репера Swae Lee з популярного дуету Rae Sremmurd, авторів хіта The Black Beatles. Та, звичайно, Offset з тріо Migos, яке зараз пише треки хіба що не всім виконавцям світу - наприклад, Мадонні або Бейонсе з Jay-Z.

Для кого-то тридцять років і сьомий альбом - це кінець шляху. Для Tyga тридцять років і сьомий альбом - тільки початок legendary подорожі, в яку він запрошує всіх.

Читайте также

Все-таки вместе? Ирина Билык и Дмитрий Коляденко вместе появились на красной дорожке

Все-таки вместе? Ирина Билык и Дмитрий Коляденко вместе появились на красной дорожке

Viva! Бал 2019: Наталья Могилевская официально стала «Легендой»

Viva! Бал 2019: Наталья Могилевская официально стала «Легендой»

Лаборатории Онлайн Бизнеса 2020
Предыдущий материал

Чего ожидать от главного бизнес-события года – Лаборатории Онлайн Бизнеса 2020

4DCD
Следующий материал

Танцуя смыслы: в Киеве пройдет фестиваль современного танца 4DCD

Новости партнеров