Ада Роговцева, Ірма Вітовська та інші зіркові гості: хто завітає на день народження Сергія Жадана?

Сергій Жадан
23 серпня 2019 року в Києві, в МЦКМ (Жовтневий палац) відбудеться великий творчий вечір поета Сергія Жадана.

Дату вечора організатори підібрали не випадково – 23.08.19 Сергію виповнюється 45 років. Звісно, що найкращий спосіб святкувати день народження – це запросити якомога більше друзів. Що, власне, Сергій Жадан і робить.

Під час вечора автор обіцяє читати як нові вірші, так і речі зі старих книжок. Поезії буде багато, поезія буде різною. Організатори готують шанувальникам літератури багато сюрпризів та несподіванок. Крім Жадана, на сцену Жовтневого вийдуть неймовірні гості – фантастичні українські акторки Ада Роговцева, Ірма Вітовська, Лариса Руснак, Катерина Степанкова, Тетяна Міхіна, які так само читатимуть вірші Сергія. Музику до цього вечора написав культовий харківський музикант, автор та учасник проектів «Оркестр Че», «Мантри Керуака» та «Лінія Маннергейма» Олег Каданов. Зрежисує дійство Ярослав Лодигін – режисер, який поставив фільм «Дике Поле» за романом Жадана «Ворошиловград». Можна припустити, що результатом роботи такої команди буде щось особливе й оригінальне. А враховуючи, що повторювати дійство організатори намірів не мають – можна лише поспівчувати тим, хто не зможе бути в Києві 23-го серпня.

Сам Сергій Жадан говорить:

«Це буде справді особливий вечір, мені дуже хочеться зібрати на сцені та в залі людей, яких я люблю, людей, яким я довіряю, до яких дослуховуюсь. Сподіваюсь, 23 серпня саме так і буде».

хто завітає на день народження Сергія Жадана?

 Фото: прес-служба Сергія Жадана

Агонь
Предыдущий материал

Группа Агонь выступит на открытии Atlas Weekend–2019

Laima Rendezvous Odessa
Следующий материал

Лайма Вайкуле в августе привезет в Одессу свой фестиваль: обещают секретных гостей

Новости партнеров