Mary Ten: «Правильне управління часом — шлях до успіху»

Mary Ten
Співачка та підприємиця Mary Ten, Марина Тендітна, звикла досягати усіх своїх цілей, до яких прагне. Вона реалізувалась у сфері бізнесу та інвестицій, а зараз присвятила час для реалізації мрій з дитинства і зайнялась музичною творчістю.

— Ви досягли успіху в багатьох сферах, а чим саме вас вас притягує музика?

Я займаюсь сферами інвестування, криптовалюти та девелоперства. Вони вимагають чітких дій та "холодного" розуму, де немає простору для сентиментів, почуттів та емоцій. Тут потрібно бути суворою та дисциплінованою, розуміти, чого я хочу і як цього досягти. Але водночас я вчуся проявляти свою тендітність, чуттєвість та емоційнійсть, і саме в творчості я можу розкрити ці сторони своєї багатогранної особистості. Співати та креативити я любила з дитинства і в школі завжди брала участь у творчих подіях. У свідомому віці, вирішила цим займатись на більш професійному рівні, хоча це не є основною справою мого життя.

— Кому присвячується ваш трек “Вірність і любов”?

Усім жінкам, які відчували ці прості, але водночас важливі емоції. Ця пісня те, як кохання об’єднує під своєю егідою усі таланти та сильні сторони кожного із нас, про те, що кохання надихає досягати будь-яких вершин.

— Як вам вдається поєднувати творчість і бізнес?

Ви знаєте, я змалечку звикла постійно ставити собі виклики, самовдосконалюватись, виходити з зони комфорту, навіть коли це усе досить складно. Свого часу я поєднала захоплення музикою та бізнес і відкрила свою студію звукозапису та репетиційну базу. Тепер це — моє місце сили, де я надихаюсь та створюю новий матеріал. Звісно, правильно розпланувати час мені допомагає моя пристрасть до тайм-менеджменту та сильна любов до дисципліни. Головне мати стратегію свого життя, мати план дій та знати, чого саме ти хочеш досягти. Ставити цілі за пріоритетністю, грамотно розподіляти час та дотримуватись поставленого плану. Якщо вміти правильно керувати часом і не витрачати його на зайві та пусті речі, то можна встигати все та навіть більше.

Mary Ten

— І на що ще витрачаєте свій час, окрім роботи та творчості?

Звісно, моя сім’я. Це найвища цінність. Найважливіші люди, які надихають підкоряти будь-які вершини, розвиватись, рухатись вперед. Також обожнюю спорт. Я звикла, що скільки б справ чи зустрічей у мене не було — я все одно обов'язково маю відвідати тренування. Це дисципліна, а вона в свою чергу є дуже корисною навичкою і в бізнесі, і в творчості. Саморозвиток та освіта, адже без цього я б не була собою сьогоднішньою.

Mary Ten

Instagram Mary Ten

— Яка особисто ваша формула успіху?

Можливо все, якщо ти плідно працюєш над досягненням поставленої мети. Я починала з того, що робила манікюр дівчатам у гуртожитку, працювала на касі у супермаркеті. Вже на той момент я чітко знала, куди я хочу рухатись, ким стати і чого досягти. Якби я боялась нових викликів і не вірила в себе, не було б мене сьогоднішньої. Світ постійно розвивається, тож і нам потрібно рухатись вперед, слідкувати за інноваціями. Так було з моєю цікавістю до криптовалют, це стало моїм бізнес-інтересом, як тільки ця сфера почала розвиватись.

— Які ваші творчі плани на майбутнє?

Я надихаюся багатогранністю світу та культурою різних країн. Хочу дивувати неочікуваними творчими рішеннями та розкривати себе через творчість! Готую нові пісні та кліпи, які зовсім скоро презентую і сподіваюсь вони знайдуть відгук в серцях слухачів.

Mary Ten

Mary Ten

Mary Ten

Фото: пресслужба

Іванна Онуфрійчук
Попередній матеріал

Українська телеведуча народила первістка від чоловіка-мільйонера

TVORCHI
Наступний матеріал

Прем’єра від гурту TVORCHI: футуристичний кліп на перший сингл нового альбому

Новини партнерів