KHAYAT випустив саундтрек до фільму за мотивами книги Кузьми Скрябіна «Я, «Побєда» і Берлін»

KHAYAT
Український виконавець KHAYAT презентував кавер-версію пісні «Побєда-Транс», яка стала саундтреком пригодницького роуд-муві «Я, "Побєда" і Берлін» за мотивами повісті легендарного Кузьми Скрябіна.

KHAYAT не просто переспівав культовий трек, а наповнив його новими фарбами і заміксував з особистим фірмовим звучанням.

«Кузьма Скрябін зробив величезний внесок не тільки у розвиток музичної індустрії в Україні, а і для розвитку національної свідомості, тому робота над його кавером для мене за честь. Головною задачею було зберегти цей безтурботний вайб і певну шаржовість автора, загорнувши їх у свій фірмовий фантик, якщо можна так сказати. Але разом з тим це і відповідальність, бо, наприклад, переспівати всіма залюблений хіт — це одна справа, а дати нішевій пісні друге життя — це однозначний виклик. Спочатку я дійсно хвилювався, але зараз, чуючи коментарі близького оточення Кузьми, впевнений, що йому цей кавер би точно сподобався, і це для мене найголовніший показник позитивного творчого результату», — каже KHAYAT.

Читайте також

«Оскар-2024»: список переможців. Названо найкращий фільм року

«Оскар-2024»: список переможців. Названо найкращий фільм року

«Оскар-2024»: найкрасивіші образи червоної доріжки

«Оскар-2024»: найкрасивіші образи червоної доріжки

Антон Пільноватих, режисер музичного відео, відомий співпрацею з багатьма топовими українськими артистами: «Головною фішкою стало «магічне» авто. Ми прагнули створити для глядача таку реальність, в якій він точно зрозуміє, чому за це авто колекціонер віддав новий мерс. Для KHAYAT це був доволі незвичний образ, але він впорався на всі 100%. Вірю, що ця пісня та відеоробота відгукнуться глядачеві і максимально занурять глядачів в атмосферу подорожі Кузьми».

«Я, "Побєда” і Берлін» — історія звичайного хлопця, музиканта-початківця Кузьми. За три дні до запланованого концерту він вирушає зі своїм другом Бардом до Берліна на старій «Побєді». Кажуть, там є колекціонер, готовий обміняти жовту бестію на шестисотий мерс. Кузьма обіцяє своїй дівчині Барбарі повернутися додому на новій тачці, а хлопцям з гурту — встигнути на виступ. Уже з перших хвилин подорожі все, звісно, йде не за планом. Проте точно відомо одне: пригода допоможе героям знайти справжнє призначення.

Довгоочікувана премʼєра картини в кінотеатрах відбудеться вже 14 березня.

Читайте також

Рашисти вкрали пісню Кузьми Скрябіна «Мам» і записали її російською мовою: відео

Рашисти вкрали пісню Кузьми Скрябіна «Мам» і записали її російською мовою: відео

KHAYAT зізнався, що його не надихає війна, і розповів, як не впасти на дно

KHAYAT зізнався, що його не надихає війна, і розповів, як не впасти на дно

Олександр Волошин
Попередній матеріал

Олександр Волошин розповів, чи ходив на побачення після розлучення з Анною Трінчер

Володимир Бірюков
Наступний матеріал

Уперше в історії: українець став ведучим спеціальних заходів шведського Нацвідбору на Євробачення

Новини партнерів