«Кохаю, але не зовсім»: DOROFEEVA випустила кліп на трек, який написала разом з Мішею Кацуріним

DOROFEEVA
Це та сама пісня, слова якої всі вивчили ще до офіційного релізу.

У неї одразу закохалися відвідувачі концертів туру «сенси» (український тур співачки, 17 міст – 17 солдаутів), під час яких DOROFEEVA вперше співала «Кохаю, але не зовсім» наживо. А ще – користувачі зняли під цю пісню вже майже 10 тисяч тіктоків, які зібрали понад 2,5 мільйони переглядів.

Трек DOROFEEVA написала у співавторстві з Мішею Кацуріним та Іваном Клименком, а кліп зняв режисер Інді Хаїт («вотсап» – теж він).

DOROFEEVA

«Глибока подвійність цієї пісні та її запальне послання проникли в мою душу, надихнувши мене на створення відео, що історично передає цю напружену енергію. Моє завдання полягало в тому, щоб перетворити Надю на втілення внутрішньої боротьби, яка виявляється у її танці, захоплюючи кожний момент», – коментує Інді.

«Відчуваю, що зараз треба писати та випускати такі пісні, які будуть підіймати настрій. Так само як і перезавантажуватись, шукати позитивні емоції, щоб триматися і не з’їхати з глузду від того, що відбувається щодня. Тому я звернулася до своєї позитивної сторони, а на зміну моїм сумним пісням прийшов трек "Кохаю, але не зовсім"», – каже DOROFEEVA.

Новий кліп вийшов на тлі чуток про таємне весілля співачки: подейкують, що днями Надя Дорофєєва вийшла заміж за Мішу Кацуріна, однак офіційного підтвердження наразі немає. 

Читайте також

Макс Чмерковський удруге став татом

Макс Чмерковський удруге став татом

Красуня! Зірка серіалу «Секс і місто» Крістін Девіс знялась у розкішній фотосесії

Красуня! Зірка серіалу «Секс і місто» Крістін Девіс знялась у розкішній фотосесії

Анна Добриднєва
Попередній матеріал

Анна Добриднєва переклала українською мовою суперхіт, який співала з Іваном Дорном

Світлана Лобода
Наступний матеріал

Відео дня: Світлана Лобода у Херсоні співає пісню Скрябіна

Новини партнерів