Христина Остапчук сказала, хто винен у їх розлученні з чоловіком, і відреагувала на його дівчину

Владимир Остапчук и Кристина Горняк
Христина Остапчук уперше прокоментувала розлучення та відреагувала на нові стосунки Володимира Остапчука.

У жовтні 2022 року спільноту шокувала новина про розлучення зіркової пари, але ні вона, ні її колишній чоловік не давали коментарів з цього приводу. В інтерв’ю ЖВЛ на телеканалі 1+1 Христина Остапчук зізналась, що зміни у житті далися їй непросто. Аби якомога більше відволікатися після розлучення, жінка вирішила жити на дві країни. Маршрут Київ-Відень вона знає напам’ять, і саме ця дорога та нові місця допомогли загоїти рани на серці.

Жінка розповіла, яких принципів дотримується після розлучення та кого вважає винним.

“Стосунки — це робота двох, це взаємодія двох, тому інколи нам здається, що ми винні або хтось винен, а я вважаю, що завжди винні двоє. Краще інколи парі розійтись, якщо ви руйнуєте одне одного, ніж боятись, що скажуть. Я би хотіла, щоб в будь-якому випадку дівчата обирали себе і продовжували жити, а не вважали, що їхнє життя має цінність тільки у РАЦСі, коли вони одружились”, — каже ексдружина Володимира Остапчука Христина.

Владимир Остапчук обнимает Кристину Горняк

Христина каже, що кожного дня в неї питають, чи радіє вона новим стосункам свого ексчоловіка Володимира Остапчука.

“Кожен день в інстаграмі мене питали, чи ви раді за… Я всім своїм колишнім бажаю реально класного життя. Як це кажуть, “не поминайте лихом”, будьте щасливі. Тому він не виняток”, — каже Христина.

Читайте також

Володимир Остапчук подарував каблучку Cartier новій дівчині, на якій, ймовірно, одружився

Володимир Остапчук подарував каблучку Cartier новій дівчині, на якій, ймовірно, одружився

Євген Клопотенко та Володимир Остапчук прокоментували стосунки з однією дівчиною

Євген Клопотенко та Володимир Остапчук прокоментували стосунки з однією дівчиною

Бізнесвумен розповіла, що попри усі життєві складнощі вона не розчарувалася у коханні, але наразі будувати стосунки не планує.

“Метелики в животі є. В мене є один залицяльник, але мені здається, що він якийсь маніяк. Дзвонить, пише: “поїдемо, купимо тобі все.” Я кажу: не купиш, ти мені не подобаєшся, вибач, будемо друзями. Зараз я не готова до стосунків, не хочу. Але я взагалі дуже легко закохуюсь. І мрію відгуляти ще одне весілля. Я дуже хочу зустріти справжнє кохання, щоб в нас був дім, залитий сонцем, багато гостей, сміх дітей та декілька собак”, — каже жінка. 

Владимир Остапчук и Кристина Горняк поженились

Весілля Володимира Остапчука з Христиною було дійсно пишним. Дивіться фото

До того ж, Христина розповіла, що прикладом справжнього кохання для неї стала історія її мами, яка після розлучення з батьком вдруге вийшла заміж та щаслива у шлюбі уже понад 20 років.

“Мама після розлучення з батьком побудувала порядок спілкування: кожні вихідні з п'ятниці до понеділка я була в тата, решту днів жила вдома. Тому в мене не було якогось такого відчуття, що в мене немає повноцінної родини. Коли мені виповнилося 14 років, матуся вдруге вийшла заміж за чоловіка, з яким уже понад 20 років живе душа в душу. У мене мама-красуня, за нею після розлучення черга стояла. І це теж мені, до речі, дало якусь впевненість, що жінка, яка емоційно спокійна та доглядає за собою, ніколи не буде мати проблем з увагою чоловіків”, — каже Остапчук.

Читайте також

«Нова краля»: Монро повідомила, що Володимир Остапчук більше не самотній

«Нова краля»: Монро повідомила, що Володимир Остапчук більше не самотній

Потап відповів, чи справді розлучається з Настею Каменських через зраду

Потап відповів, чи справді розлучається з Настею Каменських через зраду

У 17 років Христина вирішила, шо потрібно жити тут і зараз, адже одного разу вона потрапила у моторошне ДТП, яке могло назавжди залишити її прикутою до ліжка.

“Ми їхали і потрапили під фуру, зрізало дах машини, ми перевернулися. Мені діагностували перелам 9-10 відділу хребта і поклали на дошку. Десь півтора місяці, напевно, я лежала. І це був дуже жахливий час, тому що я щодня рахувала дні, коли мені можна буде встати. З тих пір я вирішила жити тут і зараз”, — каже Христина Остапчук.

Фото: архів пресслужб

Оля Полякова
Попередній матеріал

Красуня! Оля Полякова звабливо станцювала у крихітній сукні

Марта Липчей
Наступний матеріал

Фіналістка «Голосу країни-12» зняла відеокліп, який зворушує до сліз

Новини партнерів