Марта Адамчук та Євген Хмара привітали Ірину Адоніну з ювілеєм: день народження став збором для ЗСУ

Марта Адамчук та Євген Хмара привітали Ірину Адоніну з ювілеєм
25 листопада відома українська інфлюенсерка, громадська діячка та засновниця благодійного руху United for Freedom Ірина Адоніна провела збір для Збройних сил на честь свого 30-річчя.

Ювілей відзначили у легендарному закладі міста Будапешт – New York. Він відомий багатьом туристам Угорщини і входить у п’ятірку найкращих ресторанів світу. Захід було організовано і проведено повністю українською командою, а вечір відкрили співачка Марта Адамчук та композитор і піаніст Євген Хмара, виконали гімн України та продовжували програму національними піснями.

Євген Хмара

Євген Хмара

Марта Адамчук

«Для мене велике значення має той факт, що я маю можливість підтримувати Україну з-за кордону. Я дуже вдячна своїм гостям, що приїхали з різних куточків світу привітати мене та в якості подарунка задонатити на купівлю автомобіля для наших захисників», – зазначила Ірина.

Ірина Адоніна та Марта Адамчук

Під час святкування було проведено благодійний аукціон. Серед лотів були 3 картини художника Артема Погрібного родом з Харкова, а також 2 шовкові хустки від українського бренду Shpalta. В цілому за вечір вдалося зібрати більше ніж 300 000 гривень.

Іменинниця порадувала гостей двома образами від українського бренду демі-кутюру J’amemme, створений дизайнеркою Юлією Ярмолюк.

На вечірці були присутні не тільки друзі Ірини з України, а й європейські партнери. Тому в концепції заходу було використано багато свічок як символ відсутності в Україні стабільної енергетики. Метою події було не тільки збір і святкування ювілею, а й вчергове привернути увагу європейців до необхідності допомоги українцям.

«Я вдячна Марті Адамчук та Євгену Хмара, що вони знайшли можливість бути зі мною у цей знаковий день, попри щільний графік концертів. А також організаторам, друзям та партнерам, що допомогли створити маленький острівок України в Угорщині, вчергове продемонструвати єдність нашого народу та привернути увагу до важких подій в нашій країні. Також мені було важливо показати, що в Угорщині є багато людей, які симпатизують, співчувають українцям та готові допомагати нашій боротьбі, не зважаючи на політичну позицію керівництва країни», – прокоментувала подію Ірина.

Євген Хмара,Ірина Адоніна, Марта Адамчук

Валерій Митейко, Євген Хмара, Марта Адамчук, Ірина Адоніна, Віктор Адонін

Марта Адамчук

Марта Адамчук

Ірина та Віктор Адоніни з дітьми

Особливу подяку Ірина висловила the Ballon Budapest, ведучому Валерію Митейко, фотографу Олександру Феєру, відеографу Антону Чорноброву та засновниці харківської галереї «Кам’яна квітка» Любові Даньковій за надані картини для аукціону.

Ведучий Валерій Митейко

Фото: Олександр Феєр

Kalush Orchestra
Попередній матеріал

Гурт Kalush Orchestra закликав українців зупинити прослуховування російських артистів

Іван Дорн
Наступний матеріал

Пісня Івана Дорна стала гімном міжнародного благодійного марафону

Новини партнерів