Проблеми в раю? Дружина Володимира Остапчука різко прокоментувала їхні стосунки

Володимир Остапчук і Христина Горняк
Христина Горняк у різкій формі відповіла інтернет-користувачам на запитання про стосунки з Володимиром Остапчуком. Подейкують, пара має проблеми і навіть не живе разом.

У зіркового ведучого Володимира Остапчука та його дружини Христини Горняк, схоже, нині непростий період у подружньому житті. В інтернеті все частіше з'являється інформація про те, що пара більше не разом. Зокрема про проблеми у їхніх стосунках недавно говорив ведучий Слава Дьомін, який знає Володимира і Христину особисто. Він повідомив, що вони роз’їхалися.

Володимир Остапчук і його дружина Христина Горняк

Прихильників Христини і Володимира непокоїть, чи дійсно вони більше не разом, тому дружина ведучого часто отримує запитання в соцмережах і прохання прокоментувати ситуацію. Днями жінка дала досить різку відповідь, пояснивши, чому не розповідає про особисте життя.

«Відповідь вас здивує: не висвітлюю, бо маю на це право. Якщо не подобається, тоді пропоную не переглядати мою сторінку, щоб не нервуватися», — написала Горняк.

Христина Горняк робить селфі

Чутки про те, що Володимир Остапчук та Христина Горняк розірвали стосунки, ширяться мережею вже понад місяць. Вони припинили публікувати спільний контент, якого раніше було багато на їхніх сторінках у соцмережах, та показують, як проводять час лише окремо одне від одного. Володимир та Христина публічно не вітали одне одного з днем народження і річницею весілля.

Ще у травні в інтерв'ю Володимира Остапчука для Viva.ua не було й натяку на проблеми у стосунках з дружиною.

Володимир Остапчук і його дружина Христина Горняк

Нагадаємо, як Володимир Остапчук розсмішив українців, знявши пародію на Оксану Марченко.

Фото: соцмережі, особистий архів Володимира Остапчука

Леся Нікітюк
Попередній матеріал

Леся Нікітюк розповіла, що робить, коли починаються тривоги

книга
Наступний матеріал

24.02: одкровення Катерини Кухар, Даші Астаф’євої, Roxolana у книжці Андрія Мероника

Новини партнерів