«Сьогодні ми змінили свої музичні інструменти на зброю»: заява гурту Антитіла

Антитіла
Гурт Антитіла, який нещодавно оголосив про свій вступ до лав Територіальної оборони ЗС України, зробив заяву щодо війни Росії проти України. Також музиканти повідомили про реліз нового патріотичного альбому.

Учасники гурту Антитіла виступили з заявою на тлі російського військового вторгнення в Україну:

«Вони вторглись в нашу державу. Вони підло атакували міста по всій нашій країні. Вони вбили тисячі наших громадян і продовжують це робити сьогодні. Вони століттями знищували наших людей, землю, культуру, державність. Але ми, попри завищену імперську величність, досі чинимо потужний спротив, і будемо його чинити ЗАВЖДИ.

Антитіла готували новий альбом, відчуваючи незворотність жахливих подій, яким хотіли надихати і підтримувати український народ, підносити українську культуру в світі. Сьогодні ми змінили свої музичні інструменти на зброю для захисту України і приєднались до ЗСУ. А вам, наші дорогі прихильники, жінки, що чекають своїх чоловіків, і наші діти, наше майбутнє покоління, — СЛУХАЙТЕ, завантажуйте. Передавайте далі і гуртуйтесь. В єдності сила і перемога».

Антитіла випустили свій 7-ий студійний альбом MLNL. Його вже можна слухати на усіх стрімінгових майданчиках, а також на Youtube: 

Всього до платівки увійшло 10 треків. Три сингли, «Кіно», «Маскарад» та «Стань», музиканти випустили протягом 2020-2021 років. Ці пісні і кліпи входять до топ-чартів України, а самі Антитіла продовжують тримати статус одних з найбільш ротованих музичних виконавців країни.

7 композицій зі свіжого альбому є абсолютно новими: є і танцювальні хіти, і рокове звучання в поєднанні з класикою. Разом з ними музиканти випустили 7, вже звичних для Антитіл, лірик-відео.

Альбом MLNL (Міленіальні) — це поп-рок з вкрапленнями електроніки та класики. Різноплановий, своєрідний музичний калейдоскоп та результат студійних експериментів гурту.

«Це, мабуть, найактуальніша платівка з усіх 7 альбомів, які ми випускали. Попри те, що вона писалася протягом більш, ніж 2 років і вийшла досить соціальна, на момент її релізу вона точно потрапляє в контекст сучасних реалій. Ну і, як завжди, в альбомі є протест, пристрасть і романтика. Саунд більшості пісень гарантовано здійме пилюку разом з тисячами наших прихильників на стадіонах. Для нас важливо в цей час, коли ворог стоїть на наших кордонах, показати нашу нову музику українцям. Ми знаємо, що нас слухають українці від найменшого села до найбльших мегаполісів, військові на прифронтових зонах, нашу музику слухають в Москві. Нам важливо, щоб у свої навушники люди сьогодні одягали саме цей контекст та сенси», — розповідає Тарас Тополя.

Титульною піснею альбому стала пісня MLNL. Це композиція про молоде, але достатньо мудре покоління, яке, попри молодий вік, вже має життєвий досвід за плечима і знає чого прагне від життя. Це покоління, яке у всьому світі і в  Україні прямо в цю мить творить сучасну історію і визначає майбутнє. Авантюрні, енергійні, з бажанням змінювати себе і світ навколо. Це покоління готове стояти за свою незалежність та свободу. Музика цього покоління в Україні — це музика гурту Антитіла, бо Антитіла і є міленіалами.

Антитіла

Згодом музиканти обіцяють випустити кліп на одну з пісень альбому і зазначають, що пісня точно стане одним з хітів літа 2022. А вже в травні Антитіла відправляться у стадіонний тур, який охопить 5 міст України: Кривий Ріг, Дніпро, Рівне, Тернопіль, Івано-Франківськ.

На кожному стадіоні буде зіграно унікальне шоу, яке більше не повториться ніде та прозвучать улюблені хіти українців: «ТДМЕ», В»се красиво», «Вірила», «Кіно», «Маскарад», «Будувуду». Також на деяких концертах будуть запрошені спеціальні музичні гості.

Фото: пресслужба

Іван Дорн
Попередній матеріал

РФ напала на Україну Іван Дорн звернувся до росіян та зірок шоу-бізнесу: «Не мовчіть!»

Телеграм-бот
Наступний матеріал

Українці створили Телеграм-бот, який допоможе знайти попутників під час евакуації

Новини партнерів