Дружина Віктора Павліка шокувала зізнанням, скільки вона заробляє в Інстаграм

Дружина Віктора Павліка
Дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова розповіла, скільки коштують її публікації у соцмережі.

Катерина Репяхова активна користувачка інстаграму, у якої 174 тисячі підписників. Зараз на сторінці блогерки майже 2 тисячі публікацій. Це переважно світлини з фотосесій, з подорожей, знімки з зірковим чоловіком та сином Михайликом, які набирають від 5 до 40 тисяч вподобань. Жінка говорить, що спочатку рідні не сприймали цю справу серйозно.

«Тому що заробітку ще не було такого. Коли реально побачили, що це моя робота, що мені це приносить заробіток, задоволення, що це мій сенс життя частково, не основний, звичайно, але все ж таки, почали ставитися серйозніше і допомагають. Віктор ще не розумів, навіщо стільки фотосесій мені потрібно. «Навіщо Михайлика тягти на фотосесію, їдь сама. Ще навіщо мене?». Кажу: «Людям же треба, ми потрібні всі разом, якщо тебе не буде, одразу подумають, що щось не так». Але зараз уже чоловік настільки звик до фотосесій, до всього цього – я радію», – говорить Репяхова у програмі «Зірковий шлях» на телеканалі «Україна».

Читайте також

Катерина зізнається, їй доводиться чимало інвестувати у свою справу.

«Дуже багато вкладаю. Десятки тисяч доларів. Місяць на місяць не приходиться, але щомісяця у мене реклама. Буває у дрібніших блогерів, буває у великих блогерів», – розповіла дружина співака Віктора Павліка.

Заробітки блогерка не приховує від журналістів.

«Пост та серія сторіс коштує – 15 тис. гривень, а просто пост – від 8 до 10 тисяч гривень. Дивлячись, який місяць. Грудень був, наприклад, активний. Можливо близько 10 тис. дол. Ну і вклала відповідно перед цим у листопаді я понад 5 тис. дол точно», – поділилася Репяхова.

Екатерина Репяхова

Фото: Інстаграм

Аліна Паш
Попередній матеріал

Суспільне заявило, що Аліну Паш дискваліфіковано оргкомітетом Нацвідбору на Євробачення

Слава Камінська
Наступний матеріал

Слава Камінська після розпаду гурту «Неангели» випустила сольний альбом

Новини партнерів