CHER’17 x INTERTOP: унікальна fashion-колаборація двох українських брендів

CHER’17 x INTERTOP: унікальна fashion-колаборація двох українських брендів
Fashion-бренд INTERTOP спільно із відомим українським масмаркет-брендом CHER’17, створеним лідерами думок Тетяною Парфільєвою та Іваном Кришталем, об’єдналися та представили лімітовану колекцію взуття.

Колаборація натхненна жіночністю, легкістю, теплом та трендовими моделями, які з приходом весни хочеться додати у свій гардероб. 

До дропу увійшли балетки, сандалі, босоніжки та шльопанці. Взуття з колекції створене абсолютно для всіх українок, які цінують поєднання комфорту, стилю та елегантності. А доповнити образ з нової колекції можна одягом CHER’17, який відтепер також представлений в мережі магазинів INTERTOP.

«При створенні колекції ми намагалися врахувати не тільки останні модні тренди, але і приділити належну увагу комфорту та зручності. Також особисто для мене було важливо, щоб це взуття гарно поєднувалося з різними образами та кольорами літнього гардеробу. І, я вважаю, нам це вдалося» – коментує Тетяна Парфільєва, засновниця бренду CHER’17.

Анна Трінчер, Саша Бо і Таня Парфільєва

Також бренди випустили спільний рекламний кампейн, у якому взяли участь відомі українські інфлюенсерки Анна Трінчер, Саша Бо і Таня Парфільєва. У ролику вони репрезентують українських дівчат – таких різних, але завжди стильних та впевнених у собі. Колекцію CHER’17 x INTERTOP вже можна придбати в усіх магазинах мережі INTERTOP та CHER’17.

Анна Трінчер

Саша Бо

Образ дня

Саша Бо в total look CHER’17 x INTERTOP

Саша Бо в total look CHER’17 x INTERTOP

Фото: пресслужба

Антитіла
Попередній матеріал

Відео дня: український рок-гурт «Антитіла» у вишиванках співає гіт The Beatles у Великій Британії

Крістін Девіс
Наступний матеріал

Красуня! Зірка серіалу «Секс і місто» Крістін Девіс знялась у розкішній фотосесії

Новини партнерів