Премія TOP USA Awards у Нью-Йорку: Сахно, Кароль, Горбунов і Осадча, Клопотенко, Кухар та інші гості

Сахно
Днями у Нью-Йорку відбулася премія TOP USA Awards та презентація унікальної книги "Топ-100 американських підприємців українського походження" в приміщенні історичного Cipriani на Манхеттені.

Захід розпочався з хвилини мовчання за загиблими в Одесі та всіма жертвами цієї страшної війни, розв'язаної росією. На сцені з'явилася голлівудська акторка Мелора Хардін, яка є добре відомою за своєю роллю в серіалі "Офіс".

"Мені дуже приємно бачити, як сьогодні українці проявляють стійкість та рішучість в усіх сферах, безстрашно втілюючи свої мрії та прокладаючи шлях до свободи та успіху. Ви мужньо захищаєте свою країну та саму суть демократії. Хочу, щоб ви знали, що ви не самотні в цій боротьбі", – зауважила Мелора зі сцени.

Мелора Хардін, зірка серіалу "Офіс", на премії TOP USA Awards

Далі естафету прийняла Наташа Хенстрідж – зірка, яка грала в фільмі "Дев'ять ярдів" з Брюсом Віллісом і Метью Перрі та була визнана однією з найсексуальніших актрис Голлівуду. Наташа поділилася враженнями про силу та стійкість української нації, пообіцявши більше привертати увагу до війни серед американського суспільства.

Наташа Хенстрідж на премії TOP USA Awards

Кріс Браунінг і Наташа Хенстрідж на премії TOP USA Awards

Ця історична подія мала на меті показати, що українці є сильними та потужними в усіх напрямках, не лише військовому. "Українці створюють неймовірні продукти та мають вплив на життя всього світу, включаючи Америку, – розповіли Тарас Лавровський та Діана Гетун, співзасновники TOP USA Awards. – Нам глибоко віриться, що все це завдяки українському духу та українській крові, яка тече в наших жилах".

Тарас Лавровський та Діана Гетун, співзасновники TOP USA Awards

Кріс Браунінг, відомий за серіалом "Рей Донован", поділився зі сцени, що проживав рік у Криму в 90-х, де знімав фільм, і зауважив, що то був найкращий час його життя. Він мріє повернутися туди зі своїми дітьми, але щоб Крим був тільки українським.

Кріс Браунінг і Наташа Хенстрідж на премії TOP USA Awards

Окрім вшанування успішних бізнесменів з українським корінням, подія мала за мету зібрати кошти для двох фондів – United24 та Cash for Refugees. Саме Іванна Сахно, амбасадорка United24, представила аукціон, запевнивши, що кожен долар буде переданий на реконструкцію Михайла-Коцюбинського ліцею в Чернігівській області. А Cash for Refugees в свою чергу, везуть гроші у села Запорізької та Херсонької області, які знаходяться близько до фронту.

Ольга Самофалова, Стася Ровінська, Іванна Сахно на премії TOP USA Awards

Іванна Сахно в сукні від Лілії Літковської

На аукціоні було розіграно футболку з підписом колишнього нападника Тоттенхем, нині головного тренера збірної України Сергія Реброва, а також вінтажну вишиту весільну сорочку з Вінницької області, балетний пакет від Катерини Кухар, відомої солістки Національної опери України, який Катерина сама і представила.

У результаті було зібрано 80 тисяч доларів.

Катерина Кухар на премії TOP USA Awards в Нью-Йорку

Ведучими вечора були Катерина Осадча та Юрій Горбунов. Співала Тіна Кароль, а Євген Клопотенко пригощав борщем у вигляді десерту.

Катерина Осадча та Юрій Горбунов в Нью-Йорку на премії TOP USA Awards

Євген Клопотенко на премії TOP USA Awards в Нью-Йорку

Катерина Кухар та Олександр Стоянов на премії TOP USA Awards в Нью-Йорку

Тіна Кароль на премії TOP USA Awards

Кріс Браунінг і Наташа Хенстрідж на премії TOP USA Awards

Фото Dinara Khairova/Onysko Photography

Позитив
Попередній матеріал

У Києві відбувся прем’єрний показ стрічки «Оппенгеймер» режисера Крістофера Нолана

Соня Морозюк
Наступний матеріал

Відома художниця Соня Морозюк влаштувала арт-перформанс і розмалювала столичний ТРЦ Gulliver

Новини партнерів