«Це не народ. Це ракова виразка планети»: Притула назвав росіян «абсолютно тупим бидлом»

Сергій Притула
І дав досить чітке пояснення, чому саме.

Телеведучий, громадський діяч і волонтер Сергій Притула прокоментував численні записи телефонних розмов російських окупантів зі своїми матерями і дружинами. Він звернув увагу на незліченну кількість ненормативної лексики у діалогах рашистів з рідними жінками. На думку Притули, це є показником цілковитої безнадійності російського народу.

Читайте также

Тина Кароль в эфире российского ТВ: «Нападение России на Украину — это новый фашизм»

Тина Кароль в эфире российского ТВ: «Нападение России на Украину — это новый фашизм»

Дмитрий Дикусар пережил авиаудар баллистических ракет: видео

Дмитрий Дикусар пережил авиаудар баллистических ракет: видео

«Вряди-годи у своїй стрічці я натрапляю на перехоплення телефонних розмов російських військових із своїми рідними у рф. Часом із дружинами, але мою увагу, все ж, більше привертають їхні розмови з матерями. Ці розмови дають можливість зрозуміти, з ким ми маємо справу. Справа навіть не у тому, що ці мамаші питають у своїх синів щось, на кшталт, «а ты можешь у кого-то из местных отобрать телефон, чтоб нормально мне звонить?». Мене, насправді, вражає те, як у спілкуванні зі своїми матерями росіяни матюкаються. А їхні мамки, спілкуючись, відповідають взаємністю.

За 40 років свого життя, я не матюкнувся при матері жодного разу. Ба більше, постійно отримував від неї докорів, якщо, раптом, десь використовував ненормативну лексику у публічному просторі (коментарі у фб чи інстаграм). І я, на її вимогу, видаляв подібні коментарі чи дописи. У мене є дуже багато друзів, які не те, що не лихословлять в присутності батьків. Вони звертаються до батьків на «ви».

І от на тлі цієї системи координат, яка є у моїй інформаційній бульбашці, слухаючи усі ці «мама, б@я, нах…й, нас ту раз@балі» і «синок, єб@аштє там, сук@, н@хуй», я розумію, що ми маємо справу із абсолютно конченим і варварським народом. Не те, щоб я раніше про це не здогадувався, але це стало ще однією сатисфакцією. Люди, які у розмові з матерями фонтанують генітальною лексикою, є на всю голову відбитими. Так само, як і їхні матері, які їх породили і вважали за норму подібний стиль спілкування.

Одним словом… якщо у вас раптом виникне запитання, як нація, яка пишається своїми Чайковськими, Пушкінами та іншими Достоєвськими, спокійно бомбить пологові будинки, то просто усвідомте, що будь-які зв’язки із розпіареною російською культурою і якимись ознаками честі загнулись у них, мабуть, ще із декабристами. А зараз ми маємо справу із тими, хто був виплеканий роспропагандою та новими лідерами громадської думки: Соловйовими, Скабєєвими, Газмановими, Валєріями, фільмами «Брат 2» і «Бригада», і різного калібру жополизами з царини ТБ та шоубізу. Абсолютно тупим бидлом, яке не наділене розумінням причинно-наслідкових зв’язків.

Тому, вони у всіх бідах і далі звинувачуватимуть українців. На яких самі напали. Тому що тупі. Тому що кончені. Тому частина з них стане перегноєм на наших полях. А решта нічого не зрозуміє, але покірно прийме голод, смуту, карткову систему, арешти і розстріли у рф. Бо тупі. І бо кончені. І бо є історична традиція. Це не народ. Це ракова виразка планети. І ми видаляємо метастази! Молімося і підтримуймо ЗСУ!!!» — написав Притула на своїй Фейсбук-сторінці.

Ведучий продовжує домомагати Україні захищатися від окупантів. Нагадуємо, як перерахувати кошти для його волонтерського штабу:

БО Благодійний фонд Сергія Притули

ЄДРПОУ  43720363

Гривня UA 47 305299 00000 26005026707459

Долар UA 90 305299 00000 26001026709343

ЄВРО UA 87 305299 00000 26009016707067

PLN UA893052990000026006046712337

Призначення платежу « Благодійна допомога»

Більше інформації — на сторінці Притули.

Читайте также

Світові кінозірки підтримали Україну: Дженіфер Еністон, Сара Джессіка Паркер, Райан Рейнольдс та ін.

Світові кінозірки підтримали Україну: Дженіфер Еністон, Сара Джессіка Паркер, Райан Рейнольдс та ін.

Леонардо ді Капріо, Девід Бекхем, Джоан Роулінг перерахували мільйони доларів для України

Леонардо ді Капріо, Девід Бекхем, Джоан Роулінг перерахували мільйони доларів для України

Фото: соцмережі Сергія Притули

Ирина Билык
Предыдущий материал

До слез: Ирина Билык посвятила стихотворение русским оркам и их матерям

Алексей Дурнев
Следующий материал

Алексей Дурнев о трагедии в родном Мариуполе и тактике россиян: «Это шантаж»

Новости партнеров