Валерий Харчишин о страшной болезни сына: «Он просто постепенно уходит»

Валерий Харчишин
Фронтмен группы «Друга рiка» Валерий Харчишин в проекте «Битва экстрасенсов» рассказал о непростых событиях в жизни.

Фронтмен популярной рок-группы «Друга рiка», певец Валерий Харчишин решил проверить сверхспособности экстрасенсов в новом сезоне мистического проекта на СТБ. Артист хотел выбрать того, к кому он сможет обратиться с личным вопросом.

Какие детали из жизни раскрыл экстрасенсам известный украинский музыкант?

  • О болезни сына

«Я думав, страшніше смерті нічого немає, але це набагато важче. Багато проблем в нашому роді саме у чоловіків. Твій син залишається з тобою вдома, але це не та людина, яку ти знаєш. Зрештою залишається тіло, а душа… він просто поступово йде. Це коли ти любиш свою дитину, вона у твоїх спогадах одна, а приходиш додому – це інша людина. З неї просто витягли усе ізсередини. Він хворіє вже 3 роки, пішов четвертий».

  • Про аварию, которая стала вторым днем рождения

«24 вересня я на своєму авто поспішав до пологового будинку, де дружина народила другого сина. Я тоді багато працював і мало спав. Заснув за кермом і потрапив у ДТП.

Дзвоню дружині, кажу «мені здається, що я трішки розбився». І я стою біля машини, а її немає, вона ущент. І я зовсім не пам’ятав, куди їхав. Не пам’ятав, що у мене з’явився на світ другий син. Я був на межі. якби мене повезли до Києв, то ми би не розмовляли. Один з лікарів визначив навмання, що у мене розірвана нирка і кров у брюшну порожнину йшла.

Вважаю це ДТП своїм другим днем народженням.Я це сприйняв як урок і змінив своє життя. Якщо робитимеш щось якісно і від щирого серця, тобі і матеріальне знайдеться. А коли будеш бачити у кінцевому результаті лиш бабло, навряд чи ти досягнеш цього. Або не будеш щасливий від цього».

  • О двух самых болезненных смертях в жизни

«Помер близький мені друг, 12 років ми були разом, у хорі співали. Він пішов з життя за власним бажанням – стрибнув з моста. Друга смерть – це брат Василь. Він мучився довго від онкології, лімфома крові. Ці дві втрати мають болюче місце у моєму житті».

  • Об отношениях с родителями

«Я дуже вдячний батькам. Хотів би забрати ближче до себе, вони похилого віку і часто хворіють. Я вирішив побудувати їм будинок. Чи переїдуть вони, не знаю. Це буде тривала боротьба».

  • О пожаре в доме

«У меня є пес Барні, Бернский зенненхунд. Це такий слоник на 55 кг і він є найдобрішою собакою на світі. І дійсно захищає домівку. Я був на концерті і мені зателефонували з дому і сказали, що у нас пожежа – загорівся котел. Якби не Барні, усі б згоріли. Він відчув запах диму, став біля дверей и почав лаяти. І лаяв, поки до нього не спустились».

  • О новом хобби – подставки для телефона из дерева

«Я живу у лісі, розмовляю із соснами. Я роблю об’єкти із дерева, який я знаходжу у лісі. Це нещодавно стало моїм хобі».

Напомним, в 2020 году Валерий Харчишин впервые рассказал о потере ребенка. У музыканта трое детей, но мало кто знает, что у его жены Юлии случился выкидыш, когда она была беременна четвертым малышом.

Читайте также

Алена Шоптенко рассказала о смерти мамы от тяжелой болезни

Алена Шоптенко рассказала о смерти мамы от тяжелой болезни

«Она была моим другом»: Алек Болдуин прокомментировал смерть Галины Хатчинс

«Она была моим другом»: Алек Болдуин прокомментировал смерть Галины Хатчинс

Алек Болдуин
Предыдущий материал

«Она была моим другом»: Алек Болдуин прокомментировал смерть Галины Хатчинс

Одара
Следующий материал

Ради своей жены Евгений Хмара сменил профессию

Новости партнеров