Олег Винник з'явиться на паркеті Танців з зірками!

Олег Винник
Вже цієї неділі, 1 вересня о 21:00, співак Олег Винник з’явиться в новому амплуа в прямому ефірі «Танці з зірками».

І хоча саме під його хіти «Ніно», «Вовчиця» танцює вся країна, сам співак ще не показував свої хореографічні таланти. Вже цієї неділі Олег Винник стане ведучим балкону, який буде зустрічати учасників після виступів, підтримувати їх та дізнаватиметься реакцію зірок на оцінки від суддів проекту Франсіско Гомеса, Катерини Кухар та Влада Ями.

 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 

Публикация от Танці з зірками на 1+1 (@tanci1plus1)

Співак вже встиг поділитися своїми емоціями та розповів про свої враження: «Мені вперше випала нагода вести телевізійне шоу у прямому ефірі. Тому я в очікуванні нового досвіду. Це одночасно й цікаво, і дуже відповідально».

Головним сюрпризом для прихильниць Олега Винника стане його виступ. Артист заспіває зворушливу пісню «Роксолана». А от чи продемонструє він танцювальні «па» залишається інтригою.

Побачити свого улюбленого артиста, а також інших яскравих зірок, можна буде вже цієї неділі о 21:00 на каналі «1+1».

Нагадаємо, 25 серпня відбувся перший прямий ефір, який відкрив глядачам феєричні виступи улюблених артистів, які стали цьогорічними учасниками проекту «Танці з зірками». Ними стали ведучий каналу «1+1» і шоумен Володимир Остапчук, актриса «Дизель шоу» Вікторія Булітко, актор Михайло Кукуюк, добре відомий глядачам по комедії «Свінгерів», народна улюблениця Надія Матвєєва і актори, зірки серіалів «Хороший хлопець», «У неділю рано зілля копала» і «Фортечна» - Олексій Яровенко та Ксенія Мішина, зірка «Сніданок з 1+1» Людмила Барбір, епатажна співачка MARUV і темпераментний, і гарячий ведучий «Одруження наосліп» Даніель Салем, відомий репер Серьога та призерка олімпійських ігор з художньо гімнастики, молода мама Ганна Різатдінова, королева гумору, актриса студії «Квартал 95» Олена Кравець, артист, тренер «Голос. Діти-5» Дзідзьо, а також співачка, ведуча «ЖВЛ» на «1+1» TAYANNA.

Оцінювати танцювальні постановки будуть всесвітньо відомий хореограф Франсиско Гомес, король бального танцю Влад Яма, і муза шоу, українська прима-балерина Катерина Кухар. 

Фото: пресс-служба "1+1"

Лилия Подкопаева
Предыдущий материал

Вот-вот родит! Беременная Лилия Подкопаева в облегающем боди снялась в новой фотосессии

Виктория и Дэвид Бекхэм
Следующий материал

СМИ: Виктория и Дэвид Бекхэм ссорятся из-за ее пристрастия к алкоголю

Новости партнеров