Незважаючи на війну: Педан пояснив, чому дітям краще ходити до школи, ніж навчатись онлайн

Педан
Навчання онлайн чи офлайн? Олександр Педан поділився своїми думками.

1 вересня вже незабаром, а остаточного рішення, як будуть навчатися діти, ще не прийняли. Думки батьків теж розділилися. Для прикладу, інтерв’юер Слава Дьомін зізнався, що він прихильник навчання у формі офлайн. А його ексдружина вважає небезпечним, якщо їхній син, який перейшов у сьомий клас київської школи, ходитиме до навчального закладу.

Ведучий Нового каналу та громадський діяч Олександр Педан зізнався, що теж неодноразово замислювався над цією темою та навіть дискутував.

«Я відповім думкою, яку почув від батьків про Київ, – каже він в YouTube-проекті «Слава +». – Пані сказала так: «Дивіться, я в Києві, я ходжу на роботу. І для мене стоїть питання, де моя дитина буде в більшій безпеці – вдома, звідки вона сама не піде у бомбосховище, чи в школі, де її туди відведуть?» Так, питання справді важке. На нього стане відповіддю якість бомбосховищ у школах та кількість дітей, які будуть туди ходити».

Читайте также

Сергій Притула – про сім’ю: «Дружина вже знайшла роботу, діти ходять на гуртки»

Сергій Притула – про сім’ю: «Дружина вже знайшла роботу, діти ходять на гуртки»

Іван Дорн розповів, куди переїхав жити з дружиною і дітьми

Іван Дорн розповів, куди переїхав жити з дружиною і дітьми

Педан навіть думає над створенням комунікаційної кампанії, щоб виводити на дискусію батьків, вчителів та дітей.

«Треба донести батькам, що таке зараз акредитована школа для навчання офлайн, – переконує Олександр. – Там є певні критерії. Наприклад, обов’язкові два виходи у бомбосховище. І дозвіл дають лише після того, як заклад виконує перелік умов. А потім директор врешті приймає рішення».

Підсумовуючи, Олександр Педан зізнався, до якої форми навчання дітей він схиляється більше.

«Особисто я – за офлайн, – поділився ведучий проекту Improv Live Show, який восени покаже Новий канал. – За те, щоб діти бачилися, якщо є така можливість, якщо є акредитація на навчання офлайн. Адже рівень знань в онлайні дуже страждає... І найголовніше – соціалізація».

Саша Педан

Фото: пресслужба

Тарас Тополя
Предыдущий материал

Зірки проти фейків: 5 правил поведінки в інтернеті від Тараса Тополі

Ірина Золотаревич
Следующий материал

Love is під час війни: 50 лайфхаків для стосунків на відстані

Новости партнеров