До мурах: акустичний концерт KHAYAT на підтримку переселенців

KHAYAT
Український співак KHAYAT презентував нову програму. Розповідаємо, як це було.

21 вересня у столичному Bar Kimberli за інформаційної підтримки Viva.ua пройшла друга благодійна подія Charity Acoustics, де українські виконавці перекладають свої хіти у акустичний формат. Зіркою вечора став неймовірний артист — KHAYAT.

Серію Charity Acoustics заснував та організовує радіоведучий та діджей Саня Димов, ведучою вечора була Яна Мануйлова, а dj-сет лунав від DJ Egoist.

У теплій атмосфері та під ліричні композиції KHAYAT гості збирали гроші на утримання притулку для сімей-переселенців, який заснувала культурна діячка Катерина Терехова та її волонтерське угруповання Help in Mukachevo. Було перераховано 7000 гривень на тижневі потреби притулку.

Серед гостей були музичні поціновувачі, зірки шоу-бізнесу, журналісти, інфлуенсери: Влад Дарвін, В’ячеслав Соломка, Анна Добриднєва, DJ Madonna, Поліна Дашкова, Severyna, Артем Травкін, гурт «100лиця» та інші.

Подія відбулась за благодійної підтримки:

Партнер – бренд жіночого одягу VOVK, народжений в Україні в 2012 році. VOVK створює вишуканий одяг для вечірок і зустрічей, для комфортної роботи в офісі і для прогулянок на вулиці. Широкий асортимент товару, ідеальний крій та правильна посадка виробів, велика кількість кольорів і принтів, дозволять знайти «свій total look» дівчатам різного віку і комплекцій. Не можна не відзначити і те, що свою популярність компанія завоювала не тільки завдяки практичності, стилю і якості, але й завдяки цікавим колекціям з принтами.

Звукове обладнання для благодійного концерту було надане інноваційною компанією Proinstall Ukraine, сайт про зірок Viva.ua та Радіо Українських Доріг підтримали інформаційно, а welcome drink був організований за підтримки ТД Вина Світу.

Фото: Роман Сандулов

Євген Зінченко
Предыдущий материал

«Життя до та під час війни»: виставка українського фотографа Євгена Зінченка

MONATIK
Следующий материал

З ким із артистів MONATIK виступив у дуеті під час світового туру

Новости партнеров